Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz 2.0 a Tisza?

VZ2 kérdése:

Fidesz 2.0 a Tisza?

Figyelt kérdés
"A jövő elkezdődött" a nem éppen szegény, de "aranyos", jóképű és valójában semmitmondó magyar Péterrel.

jún. 17. 23:26
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
77%

"Rengetegen Fidesz tagok és rengetegen kilépnek. De nem volt politikus, nem volt a kormány része és nem is töltött be olyan pozíciót."

Mészáros se, semmilyen magas kormányzati pozíciót sosem töltött be, nem is a párttagja, akkor ő is egy jó ember, akire szavazni kell, ha holnap pártot alapít?

jún. 18. 15:49
 32/47 monk1 ***** válasza:
59%
Nem csoda hogy ennyire védik, hisz a fidesz mindenkit eltakarított, tönkretett.Én azt láttam többször is, hogy tettek fel neki kérdéseket, és a leginkább fontosakra nem reagált soha semmit. Akár a facee posztok alá írták, akár tiktokkon,youtuben, live-ban.. Teljesen mindegy hogy hol kérdezték, mindig úgy tett mint aki nem látja. Aztán most meg ellentmond annak amit többsz9r is kijelentett, hogy nem megy az EP-be. Tényleg nem tudom hogy mit gondoljak róla. Viszont ha azt látom hogy 2026-ig nem foglalkozik az emberek problémáival, és csal beszél, és beszél, de szándék nem lessz hogy tegyen is valamit, pláne ha már az EP-ben lesz, akkor én tuti nem szavazok rá. Jó lenne ha letudná váltani a fideszt, de az hogy 2026-ig csak azon munkálkodik hogy őket beégesse, az édeskevés lesz arra hogy elég szavazatot gyűjtsön. Nagyon sok olyan probléma van, amiről pl az Europai Unióban nem is tudnak, és igenis kötelessége lenne ezekkel foglalkoznia, a figyelmet felhívni ezekre, mert magyarországon nem lehet változást elérni, csak ha az unió is rákényszeríti a kormányt. De ehhez magyar péternek ki kell nyitnia a száját, és egyfolytában bombázni az uniót hogy segítsenek. Ha ezt nem látom rajta, ezt a szándékot, akkor megy a levesbe ő is, és nuku szavazat 2026-ban. És szerintem ezzel a legtöbben így vannak. Most már hogy politikus lett, és az EP-be is bejuttatták, akkor kötelessége foglalkozni azzal a sok sok problémával, amikkel évtizedek óta senki nem foglalkozik..Hát, kíváncsi leszek hogy lesz e benne ehhez elég becsület..
jún. 18. 18:07
 33/47 anonim ***** válasza:
81%
Nekem múlt héten telt be a pohár, amikor egy 20mp-es keresèssel bárki láthatta, hogy valótlan az állítása, hogy március 28 és május 3 között nem hívták az ATV-be (vígan beszél az április 8-i egyenes beszédben is), de képtelen volt bocsánatot kérni, sőt meghosszabbította a hazudozását és a mocskolódását Bicskéig. Ez pont az az okàdék fideszes stílus, amit én el akarok takarítani, erre föl ez a faszinger (már szégyellem kicsit, h rá szavaztam) ezt az elkúrt fideszes tempót emeli négyzetre. Sajnos Fidesz-nevelés és ebből jelenleg nem látom hogy ki tudna nőni, sőt az első kézzelfogható sikere után látványosan romlott is a stílusa.
jún. 18. 18:29
 34/47 A kérdező kommentje:
Á tényleg, FIDESZ a négyzeten! Ez mégjobb, mint a FIDESZ 2.0 elnevezés.
jún. 18. 18:39
 35/47 anonim ***** válasza:
25%

Kezdődik az elméleti tesi óra:D

Amúgy régen nem ettem meg az uborkát és a májat semmilyen formában. Most meg mindkettőt szeretem.

jún. 19. 07:56
 36/47 monk1 ***** válasza:
100%
Az is fura hogy pont a Bogdén Csaba helyett megy a magyar péter. Pedig a többiek sem alkalmasabbak. Arra emlékeztet mikor egy amerikia filmben a feketéket ejtik ki először. Mivel roma az a gyerek, persze hogy ő helyette megy.Pedig sokan szavaztak rá, és ő volt a 7 ember közül az egyik, aki majd megy az EP-be. De szép magyar szokás szerint, csak kirakat embernek kellett, hogy jó sok szavazatot vigyen a tiszának, majd az első adandó alkalommal kihúzzák a listáról. Pedig tényleg értelmes, és van jó mint bármelyikük. De a vér nem válik vízzé, és ebből magyar péter sem kivétel. És ezt magyarként mondom. És ez már a második húzása volt a szavazás óta. Pedig még csak nemrég volt a szavazás, de már 2 dologban is hazudott. 1 hogy nem megy az EP-be, és hogy Bogdán Csaba lesz ez egyik a 7 közül aki megy.Ha így halad, akkor 1-2 hónap múlva lefeleződik a támogatottsága. 2026-ig meg talán elsem jut. Én reménykedtem benne, de nagyon gyorsan kiderült hogy nem lehet a szavára adni semmit
jún. 19. 14:08
 37/47 monk1 ***** válasza:
100%
Amúgy, esküszöm, hogy mikor kiírta a szavazást, pont arra gondoltam ha azt szavazzák meg hogy menjen, akkor tuti hogy a roma gyerek helyett fog menni. Bárcsak így tudnám az 5-ös lottó számokat is előre megjósolni. 1 héten belül kétszer is megváltoztatni a szavadat.. ott annál az embernél valami nem ok
jún. 19. 14:17
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

36-37:

Azt az elejétől tudtuk, hogy nem egy jellemóriás a pali, de úgy tűnt, hogy képes önreflexióra és önkorrekcióra, ezért is szavaztam rá echte Fideszjugendes múltja ellenére.

Viszont most, hogy papírja van arról, hogy tényező lett, úgy látom végleg eluralkodott rajta a fideszes stílus.

jún. 19. 19:02
 39/47 monk1 ***** válasza:
67%
Igen, én is ezt vettem észre. Meglátjuk, hátha tanult annyit a fideszes múltból, hogy nem követi el ugyanazokat a hibákat amit orbánék. Remélem ez csak egy átmeneti állapot nála..
jún. 20. 12:29
 40/47 anonim ***** válasza:
84%
Igen szerencsére. Én Fideszesként le fogok rá szavazni, mert amit mond pl. az EU-ról, nagyon szimpatikus. Ő egy jobboldali, konzervatív ember, a Fidesz meg most már tényleg túltolja a dolgokat.
jún. 20. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!