Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz 2.0 a Tisza?

VZ2 kérdése:

Fidesz 2.0 a Tisza?

Figyelt kérdés
"A jövő elkezdődött" a nem éppen szegény, de "aranyos", jóképű és valójában semmitmondó magyar Péterrel.

jún. 17. 23:26
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
70%

#9, #10

Nem én szavazok egy fideszesre, hanem te. Ráadásul egy olyan fideszesre, aki 14 évig egy "kis" lóvéért cserébe hallgatott a Fidesz összes disznóságáról. Elhiszem, hogy frusztrált vagy emiatt, de ezt ne rám vetítsd ki.

jún. 18. 00:41
 12/47 anonim ***** válasza:
9%
#11 Én nem szavazok senkire. Ausztráliában élek 5 éve. Sajnos rezidensként Magyarországon nincs esélyed. :)
jún. 18. 00:47
 13/47 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes módon ezen az oldalon hirtelen az összes Tisza-szektás rögtön külföldivé transzformálódik, ha leírják a Péter atya ellentmondásos viselkedését.

jún. 18. 00:51
 14/47 anonim ***** válasza:
10%
Nem vagyok Tisza szektás. Szerintem jó úton halad és ennyi. De ha ennyire képben vagy elhárulod mely pártot érdemes támogatni?
jún. 18. 00:54
 15/47 A kérdező kommentje:
#14 Mi Hazánk Mozgalom
jún. 18. 00:57
 16/47 anonim ***** válasza:
38%
#15 Aki a Fidesz mellett áll? A plussz ráadás a neoná...-ból álló társaság? Köszi nem. :)
jún. 18. 00:59
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
Fidesz 2.0-at csak DK-sok mondják.
jún. 18. 03:21
 18/47 anonim ***** válasza:
34%
Ahogy az eslő írta, nektek tényleg semmi se jó. Akárki jön, egyből mennek a konteók, minden idiótaság ki van találva, bedőltök a propagandának, satöbbi. Higyjétek el, akárki a színre lépne, máris beindulna a propaganda. Javaslom az önálló gondolkodást és elemzést...ha megy.
jún. 18. 05:18
 19/47 anonim ***** válasza:
59%

Én rá szavaztam. Reménykedtem.

Úgy voltam vele, ha a Fidesszel van, akkor egy céljuk lehet ezzel. A momentumosokat eltakarítani és kijuttatni magát az EP-re, hogy újra jöjjenek a pénzek. (gyakorlata már volt ebben) de nem foglalkoztam ezzel, mert azt mondta nem megy, hanem átadja a mandátumát.

Nos.. Közben, hónapok óta várom, hogy mi lett a hangfelvételből. Mi lett az Orbán Viktor elleni feljelentésből. De semmi, azon kivűl, hogy kiposztolta.

Sajnos, lehetséges hogy a Fidesszel van. Eddig, nagyon úgy tűnik. Csak sajnos, sok a felszínes ember, aki csak azt nézi hogy miket mond és ennyi elég is nekik. Plusz, annyira reménykednek a Fidesz eltakarításában, hogy nem veszik észre az intő jeleket.

jún. 18. 05:40
 20/47 anonim ***** válasza:
9%
Dehogy van a fidesszel, úristen. xD A fidesznek semmi szüksége ilyen mutatványokra, ők nyíltan és őszintén lopnak, szemétkednek, rohadékoskodnak. 2/3-al és a kijelentett vészhelyzettel azt csinálnak amit akarnak ráadásul. Magyar Péter egy tőlük függeteln (habár onnan kivált), legitim ellenzéki erő.
jún. 18. 05:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!