Fidesz 2.0 a Tisza?
#9, #10
Nem én szavazok egy fideszesre, hanem te. Ráadásul egy olyan fideszesre, aki 14 évig egy "kis" lóvéért cserébe hallgatott a Fidesz összes disznóságáról. Elhiszem, hogy frusztrált vagy emiatt, de ezt ne rám vetítsd ki.
Érdekes módon ezen az oldalon hirtelen az összes Tisza-szektás rögtön külföldivé transzformálódik, ha leírják a Péter atya ellentmondásos viselkedését.
Én rá szavaztam. Reménykedtem.
Úgy voltam vele, ha a Fidesszel van, akkor egy céljuk lehet ezzel. A momentumosokat eltakarítani és kijuttatni magát az EP-re, hogy újra jöjjenek a pénzek. (gyakorlata már volt ebben) de nem foglalkoztam ezzel, mert azt mondta nem megy, hanem átadja a mandátumát.
Nos.. Közben, hónapok óta várom, hogy mi lett a hangfelvételből. Mi lett az Orbán Viktor elleni feljelentésből. De semmi, azon kivűl, hogy kiposztolta.
Sajnos, lehetséges hogy a Fidesszel van. Eddig, nagyon úgy tűnik. Csak sajnos, sok a felszínes ember, aki csak azt nézi hogy miket mond és ennyi elég is nekik. Plusz, annyira reménykednek a Fidesz eltakarításában, hogy nem veszik észre az intő jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!