Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter hazudott, csak...

Magyar Péter hazudott, csak azért jött, hogy az EP-be menjen, és hozza a FIDESZ-nek a Pénzt?

Figyelt kérdés

1. Bemutatom a bizonyítékaimat, menekülhet Rogán, menekülhet a Kormány... - Jogász, abból a közegből jött, pontosan tudta, hogy nem lesz semmi következménye.

2. Nem fogok politizáni. - Utána pártot vásárol. (Tisza Párt)

3. Sokmilliós tüntikézések, mostantól minden más lesz... - Semmi sem lett más, Orbánék maradtak, egészségügy romokban, infláció, árfolyam maradt.

4. Itthon maradok, nem megyek az EP-be. - Menni fog az EP-be.

#FIDESZ #Tisza #Európai Parlament #Magyar Péter #hzaug dög #FIDESZ-nek hozza az EU-s pénzt ez volt a terv
jún. 17. 11:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Adjunk neki egy esélyt, hogy bebizonyithassa, nincs igazunk, de számomra az a tragédia ebben az egészben, hogy azt sikerült ezzel az egésszel elérniük, hogy a náci párt bekerült, a két csaj, meg ki.
jún. 17. 11:32
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagy kicsit türelmetlen? Egy hét sem telt el a választások óta.
jún. 17. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

2, de viszont lassan fél év telt el azóta, hogy elöször bement a Partizánba és elmondta, hogy neki olyan bizonyitékai vannak, amiket, ha benyújt, másnap lemond a kormány és mindenki menekül a ruszkikhoz.

Máig nem történt meg, mármint a kormány lemondása.

jún. 17. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Te minden mesét szó szerint elhiszel, Hajnalka?

jún. 17. 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

4, nem, ezért nem szavaztam rá és ezért nem is fogok rá szavazni.

Félek a görögöktől, mégha ajándékot hoznak is.

jún. 17. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
2. Szerintem egyáltalán nem türelmetlen. Csak kifejezi a bizonytalanságát érthetöen. MP feltünése és a választás közötti idötartam nagyon rövid volt, jogosak a kétségei, hiszen csak lendületes szájtépések segitették MP-t az eredményei elérésében. Az elözmények és "eredmények" alapján nyugodtan benne van a pakliban, hogy az egész csak OV szennyes trükkje amivel biztositja további hatalmát. (Isten adja: Ne ugy legyen!)
jún. 17. 11:54
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Akkor meg ne dumálj, nem neked ígérte.

Te azt kérd számon aki neked ígért bármit is.

jún. 17. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Arra egyikőtök sem emlékszik, hogy azt is mondta, hogy a választások után jön az, hogy pártot kell építeni, programot kell csinálni.

De ti már lincselnétek.

jún. 17. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
7, már pedig potenciális szavazó vagyok, mégis, kinek igérte, ha nem nekem?
jún. 17. 12:13
 10/12 anonim ***** válasza:
31%

Nem azt írtad, hogy nem rá szavaztál és soha nem is fogsz?

Én sem kérem számon Toroczkait, hogy mikor küldi már Szibériába a fegyenceket.

jún. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!