Azért törölték Varga Judit Facebook-oldalát, mert nyilvánvalóan hazudott?
Figyelt kérdés
Vagy Varga Judit nem adta hozzájárulását ahhoz, amit megosztottak az oldalán és ezért felszólalt? Mi történik?2024. márc. 26. 13:33
1/9 anonim válasza:
azért , hogy nép nem mondhassa ki az igazságot.
2/9 anonim válasza:
Nincs törölve. Csak aki kommentelt azt kitiltották, barátnőméről látszik az enyémről nem :D
3/9 anonim válasza:
Nem.Akkor egyetlen fideszes oldal sem létezne.
4/9 anonim válasza:
Nem lett (még) letörölve, csak a láthatóságot korlátozták.
5/9 A kérdező kommentje:
#2: Én nem is kommenteltem, de még csak nem is reagáltam, mégse érem el. Ez így elég meredek.
2024. márc. 26. 13:49
6/9 anonim válasza:
Csak a fidesz tagok láthatják gondolom. Ebből is látszik hogy már csak a meglévő híveket próbálják megtartani... :D:D
7/9 anonim válasza:
Éljen a szólásszabadság, szabad szólnod ha a bukott igazságügy miniszter megengedi.
8/9 anonim válasza:
Nekem betölti. A kommentelési lehetőség viszont már el lett véve. Pedig nagyon sok komment volt.
9/9 anonim válasza:
Visszahúzódik a fidesz a bázis felé, lassan a támadók a parlamemtet célozzák. Így ér véget egy háború. Még az utolsó lőszereket ellövik, de már nagyon fogytán van a pénz és a muníció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!