Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz 2.0 a Tisza?

VZ2 kérdése:

Fidesz 2.0 a Tisza?

Figyelt kérdés
"A jövő elkezdődött" a nem éppen szegény, de "aranyos", jóképű és valójában semmitmondó magyar Péterrel.

jún. 17. 23:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
80%

Hogy ne lenne szüksége.Fokepp az EU-ban.

Nem jöttek pénzek, amikből lopni lehetett.

Így sokáig nem tudták volna fentartani az országot sem.

jún. 18. 06:57
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem ezek csak konteók. Ezt te vagy valaki kitalálja és terjeszti. Mégis mit várnál, hogy valaki ne hozza haza azt a pénzt ami jár a magyaroknak? Inkább hálásak lehetünk neki ha elintézi, és ezzel még nagyobb népszerűségre fog szert tenni. Neeeem barátom, Orbán nem osztozik a hatalmon ebben biztosak lehetünk, még a nevét se meri kimondani Magyar Péternek, fél tőle.
jún. 18. 07:07
 23/47 anonim ***** válasza:
0%
....és abban is biztos lehetsz, hogy itt nem lesz még 1 fidesz 2/3-ad, de halkan még azt is megkockáztatom, hogy veszteni fognak.
jún. 18. 07:08
 24/47 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul milliárdokat se költene el lejáratásra ha az ő emberük lenne, mert így is igen súlyos hiány van a kasszában. Érdekes....Vitezy lejáratására egy fillért sem költöttek.
jún. 18. 07:12
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
19# a feljelentés abbamaradt, ahhoz kellett hogy beinduljon a párt, népszerűsége, és igen, ő maga sem gondolta hogy ilyen népszerű lett, így nem fontos ezzel foglalkozni..
jún. 18. 08:44
 26/47 anonim ***** válasza:
48%
Magyar Péter és a Tisza most olyan mint 2006ban Orbán! Ami nem baj , sőt! A kérdés - illetve a reményem- h nem fog olyan radikálissá válni és pénzéhessé mint orbanc—mondom úgy h egy kiábrándult ex fideszes vtam.. de normális ember már nem támogatja a Fideszt csak a szektás nénik és bácsik… Azt gondolom h konzervatívnak lenni nem egyenesen azt jelenti h keresztény vagy és kisebbségeket gyűlölő és gyűlöletkeltő ember.. egyik se vagyok… ma már undorítónak tartom a Fideszt..
jún. 18. 10:35
 27/47 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos minél jobban megismerem, annál több az aggaszto hasonlóság.

Pl. a kritikus sajtóval szembeni fellépése, az alákérdezős interjúk iránti igénye a legujabb aggodalomkeltő jelenség. Én rájuk szavaztam, de jelen állás szerint ez 2026-ban nem fog megismétlődni.

jún. 18. 14:22
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
Nektek semmi sem jó.
jún. 18. 14:29
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

28:

Az ember konkrétan szektát épít. Személyi kultuszt. A polgári gyomrom kurvára felfordul már ezektől a populista népvezérektől.

jún. 18. 15:08
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes megnézni ezeket a képeket:

[link]

Ezek a hívek már most a legkisebb kritikára készek lincselni. A faszi pedig ezt elvezi, sőt ezekre az alantas indulatokra és primitív vágyakra építkezik. Ebben semmivel sem jobb Orbánnál sajnos.

jún. 18. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!