Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy aki mélyérzelmü magyarnak vallja magát az már egyből náci?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 17:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ma 18:07

Te meg zsidó bérenc!:)

2010. okt. 30. 18:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Akkor először definiáljuk mi jellemző egy "mély érzelmű magyarra".

Ha a definíciók között szerepel a más nemzetekhez tartozók (különösen mondjuk a zsidók, cigányok) gyűlölete, akkor joggal gondolja rólad mindenki, h rasszista vagy.

Ezt nácinak is szokás mondani a köznyelvben.

Ha nincs a definíciók között ilyen, akkor nem vagy náci.

2010. okt. 30. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:
valahogy sejtettem hogy a zsidózás meg fog jelenni, ilyen emberek jelenlétében elkerülhetetlen
2010. okt. 30. 19:04
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem az a "netnáci", aki mély érzelmű magyar.

Az a "netnáci" magyar megfelelője, aki össze-vissza zsidózik, leolt, hogy: hazaáruló, zsidó/cigány bérenc, libsi, és a többi, és a többi. Ezeket szokás "nagymagyarnak", vagy "turbómagyarnak" emlegetni, mivel mindamellett hogy "netnáciskodnak" akarnak mély érzelmű magyarok lenni. Aki nem rasszista, jobbikos, hitler imádó az automatikusan hazaáruló, még akkor is, ha az illető néptáncot tanít, közvetíti a magyar kultúrát, elmegy minden magyar szellemű rendezvényre, és a többi.

2010. okt. 30. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

18:41

Hoppá rofl. Pont amit írtam "zsidó/cigány bérenc". Pedig hidd el, nem olvastam el a kommentedet, előbb kezdtem írni. Igen, te tipikus "nagymagyar" vagy. Vagyis "netnáci" aki mindenkinél magyarabbnak képzeli magát. Gratulálok.

2010. okt. 30. 19:10
 16/22 A kérdező kommentje:
Huu nagyon okosak vagytok!Nem vagyok se náci pláne nem net áci,se zsidó,se semmi!Ezt a kérdést csupán azért tettem fel,mert sok helyen azt látom,hogy sokan azt hiszik,ha valaknek már kicsit mélyebbek az érzései,akkor az már biztos náci!Már engem is egyből beállitottak nácinak,miközben nem vagyok az!A zsidó bérenct,meg azért modtam,mert te kezdted el le primitívezni,azt akinek kicsit mélyebbek az érzései a magyarsága íránt!
2010. okt. 30. 19:23
 17/22 anonim ***** válasza:

19:23

Tudod egyes rétegekben a személyeskedés nem a cigány/zsidó bérencnél, a libsinél, a hazaárulónál kezdődik (tipikus netnáci), hanem egy kellemes kis ba.zdmeg-nél (amit az átlagember mondana).

2010. okt. 30. 19:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"A zsidó bérenct,meg azért modtam,mert te kezdted el le primitívezni,azt akinek kicsit mélyebbek az érzései a magyarsága íránt!"

- Reagálhattál volan bárhogy, de Te neked éppen zsidózni volt kedved. Vajon miért? Ez a mélyérzelmű magyarsághoz tartozik? Remélem, nem.

2010. okt. 30. 19:35
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Mondom én, hogy primitívek... Nem tetszik valami, akkor rögtön jön a zsidózás, cigányozás, libsizés. És akkor még csodálják, hogy a normális emberek utálják őket...
2010. okt. 30. 19:50
 20/22 anonim ***** válasza:

nem feltétlen jelenti azt, hogy a mélymagyar az náci.

viszont a mélymagyarokra jellemző a fröccsögés, az ellenvélemény elkussoltatása, totális logikátlan gondolkodásmód.

Viszont ismerek a való életben NS-eket, akik nemhogy nem tekintik magukat nagymagyarnak, sőt magyarnak, hanem inkább fehérnek. Ők intelligensek (egyemetre járnak komoly szakokra, stb.)

2010. okt. 30. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!