én nem hiszek semmit, de az ilyen mélyérzelmű magyarok viccesek (fafejűek és tuskók) szerintem :D de lehet csak én találkoztam eddig rosszakkal (butákkal)
2010. okt. 30. 17:26
2/22 anonim válasza:
Nem hiszem őket egyből nácinak, csak azt nem szeretem bennük, hogy nem tudnak normális hangnemben érvelni, csak primitíven fröcsögni, ha valakinek a véleménye ellenkezik az övékkel, és kéjesen élvezkedni, ha találnak egy "eszmetársat."
Továbbá azt sem szeretem, hogy hiába papolnak a hazaszeretetről, az eszméjük nagy részét nem a hazájuk szeretete, hanem az idegenek gyűlölete teszi ki.
2010. okt. 30. 17:28
3/22 anonim válasza:
Nem hiszik azt szerintem, tudják a különbséget. A nácik sokkal röhejesebbek, mert egy másik nemzetet (németet) majmolnak.
2010. okt. 30. 17:41
4/22 anonim válasza:
Mert vagy:
1. csak olyanokkal találkoztak eddig, aki olyan volt, akire ez jellemző (és nincs lehetősége másféléket megismerni)...
vagy:
2. általánosítanak, és 1 ember alapján lusták megismerni mások esetleg normálisabb nézeteit
vagy:
3. egyet se ismernek, csak hagyják, hogy a média irányítsa az agyukat...
2010. okt. 30. 17:52
5/22 anonim válasza:
17:52 vagyok ismét: ÉS PERSZE VANNAK A KIVÉTELEK, AKIK NEM GONDOLJÁK EZT ÉS KÉPESEK SZELEKTÁLNI, ÉS AZ EGYÉNT NÉZNI...
2010. okt. 30. 17:54
6/22 anonim válasza:
nem feltétlen nácik,hanem a legtöbbjük primitív gondolkodású.
2010. okt. 30. 18:07
7/22 anonim válasza:
Senki sem hisz ebben. Én náci vagyok, de nem mélyérzelmű magyar.
2010. okt. 30. 18:20
8/22 anonim válasza:
Nem nácik, hanem primitívek, akik semmi mást nem tudnak az életről, mint ami egyértelmű: hogy magyarok. Itt megáll a tudásuk. Csakhogy az, hogy valaki magyar, az nem érdem, hanem egy lehetőség. Az meg, ha a magyarság nevében rasszista megnyilvánulásokat tesz, az nemhogy nem érdem, hanem szégyen.
2010. okt. 30. 18:22
9/22 anonim válasza:
A "mély érzelműeket" nem utálom. Utálom azokat, akik elsőre általánosítanak. Majdnem mindenki ilyen ;(
:D
2010. okt. 30. 18:37
10/22 anonim válasza:
Senki nem hiszi ezt, vagy legalábbis a többség nem. Gondolom tükröződik a válaszokon is. Viszont akkor mi is megkérdezhetnénk, hogy aki két lábbal a földön jár, racionális, konyít valamit a külpolitikához és nem vesszen Trianonozik, akkor az miért hazaáruló?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!