FideSSnyikovicsok! Mit szóltok hozzá, hogy még a kedvenc pávatáncosotok is aláírtam hogy a béke minimum feltétele Ukrajna területi épsége? Akkor miért nem Putyinnál hőbörög, hogy hívja vissza a hadseregét, Ukrajnából, és a Krím-félszigetről?
Nem ciki, hogy úgy gazsulál Orbán Putyinnak, mint Farkas Flóri neki, aztán közben a háta mögött, mégis aláír egy ilyen paktumot? :D
Vagy esetleg Orbánovics már nem is békepárti?
Én frankón nem értem, hogy lehetséges egyáltalán az, hogy belföldön teljesen mást kommunikál, mint külföldön. Hogy, itthon nem kéri őt érte ezért számon senki, az egy dolog, de, hogy külföldön?
A mi nap, valamilyen francia lapnak azt találta mondani a választások előtt, hogy Európában nem várható háború, mert a NATO erős szövetség. WFT?!
ma 16:06
"A mi nap, valamilyen francia lapnak azt találta mondani a választások előtt, hogy Európában nem várható háború, mert a NATO erős szövetség. WFT?!"
Abban nincs ellentmondás. Mindent megtesz azért, hogy ezt az erős szövetséget felbomlassza, és akkor utána már lehet. Ahogy mindent megtesz azért is, hogy az EU-t gyengítse.
Kérdező,
Putyin 2 napja tette közzé, hogy milyen feltételek mellett hajlandó a tűzszünetre. A feltételek teljesen elfogadhatatlanok Orbán számára is. Mi a kérdésed?
A háború kitörése óta azt mondja, hogy Ukrajna területi integritása mellett teljes mértékben kiáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!