Ha Magyar Péter tényleg jogász és olvasta, feltételezem ismeri a választási törvényeket, akkor mégis hogyan hazudhat akkorát, hogy a Fidesz ebben a rendszerben is leváltható???
A Partizán riportban maga mondta, hogy kívülről nem leváltható, szinte lehetetlen. Tehát itt a normális értelemben vett választásokra gondolt. Egyébként ugyanezt Hadházy is leírta, egész cikket tett közzé a hibrid rezsimről:
Arra gondolt gondolom, hogy a felszolalásához csatlakozni fognak (vagy kihoz az egészből valamit), és belsőleg fog ELSŐNEK megrepedezni/széthullani.
Egyre több embernek nyílik fel a szeme, ahogy én látom. Maga a kormányváltás kijelentése attól meredek még jelenleg.
Én úgy tudom az első lépés az hogy a fidesz koalíciós kormányra kényszerítése. Hogy olyan helyzetbe kerüljön hogy vagy Gyurcsánnyal fog össze vagy az új harmadik erővel. :) Gyurcsánnyal koalíciót csinálna... Ezt annyira megnézném de csak azért h nevessek egy jót rajtuk. :D
Innentől kezdve lenne esély a törvénymódosításokra és a kormányváltásra.
2026 az esélytelen, de ezt Péter is tudja.
#3 - "az első lépés az hogy a fidesz koalíciós kormányra kényszerítése"
Álmodik a nyomor. Az egyetlen kérdés még sokáig az lesz, hogy 2/3 vagy egyszerű többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!