A Tisza Párt hogy tudott ennyire tarolni a fiatalabb korosztályban?
A legélesebb különbség a „régi és az új” közt eszerint ott ragadható meg, hogy amíg a Fidesz és a Demokratikus Koalíció szavazótáborának egyaránt csaknem mintegy ötöde 40 év alatti, és közel kétharmada (63 százaléka) 50 éves vagy idősebb. Ezzel szemben a Tisza szavazóinak 46 százaléka 40 év alatti, és csak 29 százaléka 50 fölötti.
Fiatalság - boldogság...
Nincs élet tapasztalat, ráadásul a mai fiatalok iszonyatosan életképtelenek...
22# figyelj, én nem szeretnék belemenni komoly vitába, de én 51 évesen pontosan látom a mai pl 20 körüli fiatalok hozzáállását, a személyes kapcsolataikat, a social média függőségét, az értékrendjét, és hát mivel ilyen fiatalokkal foglalkozom nap, mint nap, van viszonyítási alapom, hogy csak 10 évvel ezelőtt milyen volt egy 20 év körüli fiatal.
Nem csak az ő hibájuk, de egyre rosszabb a helyzet.
Imádom mikor azzal jönnek az öregek hogy a fiatalok befolyásolhatoak bezzeg ők öregek már sok mindent láttak és mennyivel jobban tudják.
Aztán én is hány oregtol hallottam hogy hát csak azért szavazott a fideszre mert különben háború lesz. Na ki a megvezetheto?
#20!
Hagyd rá! Neki azt osztották ki, hogy minden nap leírja az egyetlen antikommnista rendszerváltó pártról, hogy komcsi. :)
24!
Jól jelzi, hogy túl fiatal vagy még ehhez, hogy csak öreg-fiatalban tudsz gondolkozni.
Persze egy 20 évesnek már öreg a 38 éves is, pedig az még nagyon messze van az öregtől.
És éppen ezért vagytok megvezethetőek. Vevők vagytok a szélsőséges megfogalmazásra és ha valaki hízeleg a fiatalságnak, akkor már rá is szavaztok.
#28 nem gondolkozom szelsosegekben egyszerűen csak lusta voltam hosszabban fejtegetni mert a lényegi mondanivalot így is lehet érteni. A szelsosegek inkább a fideszesekre jellemzőek.
Én azok ellen is tudok felhozni pro és kontra érveket is akire szavazok és ha valami hulyeseget mond vagy csinál akkor elismerem hogy ez most hülyeség volt. Ellenben a fideszesek nagy része bármi van, mentegeti a nagyfőnököt, de ha még nem is teljesen akkor meg igaz hogy lopnak, igaz hogy hazudnak de hát azért csak ők védenek meg a háborútól mentalitasban gondolkodnak.
Ami hagy ne fejtsem ki miért orbitális hazugság ugye, szóval a megvezethetok pontosan azok akik minden nap az m1rol, tv2bol esetleg Kossuth radiobol tajekozodnak és megha véletlen meg is hallanak mást akkor se gondolkoznak el rajta mert már annyi agymosast vegighallgattak hogy immunisak rá. Ugye nem kell megegyszer leirnom kikre jellemző ez?
De csak gondolkozz el a következőn: szerinted a fidesz szavazók nagy részéről elmondhato az hogy adott esetben kritikusan gondolkoznak akár a kormányról is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!