Számíthatunk a rendszer bukása után Orbán Viktor "Kádári"- beszédre?
Jó lenne, ha hagynák, ahogy Kádárt is hagyták. Azt meghallgatnám, de csak azt.
"Bizottság történetének leghosszabb hozzászólása. Kádár János máig megfejtetlen utolsó beszéde. Az MSZMP elnöke néhány hónappal halála előtt bement egy ülésterembe, és ott össze-vissza beszélt."
Abban a beszédben mentegette magát, pedig nem épített magának stadiont az ablaka elé, és Hatvanpusztai 11 milliárdos vityilót a családjának. Ráadásul értelmes szenvedélye volt, a sakk.
A Népstadiont pár évvel Kádár uralkodásának kezdete előtt adták át. Kádár alatt folyamatosan romlott az állapota. Tehát Kádár valóban nem épített stadiont, hanem hagyta lerohadni.
Szeretett Kádárod (hiszen Orbán ellenfelei Kádár örökösei) viszont úgy kezdte az uralkodását, hogy aki életben maradt a Rákosi korszak után és nem voltak a rendszer támogatói, azokat azonnal kivégeztette. Gyakorlatiag ezzel kapmányolt pár éve a teljes baloldal, amikor a jogállamot győzelmük esetén ideiglenesen, a tisztogatások idejére fel akarták függeszteni. Ez is jól mutatja, hogy a MSZMP = MSZP = DK = Momentum = MZP
MZP már most is képes ilyen beszédekre és hamarosan MP is csatlakozik.
Biztos, hogy erre a kérdésre válaszoltál?
#4!
Igen. Segítettem a műveletlen, teljesen tájákozatlan, propaganda által megvezetett propagandistának, hogy lássa a valódi párhozamokat.
Értem. Bármi is a kérdés, Te ugyanazt írod. Ez érdekes módja a kommunikációnak.
#7!
Megértem, hogy meghaladja a képességeidet a kérdés és válaszom között összefüggések meglátására. Ilyen birkák a ballib választók.
De azt javaslom, hogy az összefüggések nékül próbáld megérteni, amiket írtam és akkor talán képes lesz önálló gondolatok és nem fog mindig megvezetni a ballib propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!