Vagytok itt olyanok, akik csak azért nem szavaztak végül Vitézyre, mert kiderült a fideszes mesztercsel?
Nem, én azok közé tartozom akik már előtte is tudták.
Orbán és Erdős Péter rokonai, vagy mire számított néhány ember?
Egy NER fióka, aki amit akart megkapott.
#4.
Szerintem pont mindenki leszarja Gyurcsányt, bemeséli a NER-t de köze nincs a dolgokhoz.
Konkrétan a közgyűlésben Fidesz és Tisza uralom van, nekik kell megegyezni Karácsonnyal.
Némileg így egyensúly lesz, nem a NER fog uralkodni.(15+ évet egy fideszes városban, szóval nekem nehéz megmagyarázni, hogy ők jót akarnak...)
4) gyűlölöm Gyurcsányt, nem is a személyét, hanem hogy miatta nincs kormányváltás 14 éve. Dobrevet kedvelem, ettől függetlenül nem a DK-ra szavaztam, sosem szavaztam rájuk, vagy csak azért mert ott a DK logó.
Nekem Karácsony sokkal szimpatikusabb volt, s bárki bármit mond szerintem fontos, hogy Budapest megmaradjon ellenzéki bástyánakm
#9.
Pestiként pont az az aggasztó, hogy ez zseniális húzás volt. Majdnem úgy taktikázott a Fidesz, hogy bejött nekik. És a sok birka elhitte itt is.
Igazából van egy elég komoly fegyvere a narancsnak, az pedig a propaganda.
És ez nem éppen arra ad okot, hogy 2026-ban itt változás lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!