Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 0rban miért öltögeti a nyelvet...

0rban miért öltögeti a nyelvet kínos témáknál?

Figyelt kérdés

#Magyarország #0rbán több mint 7 millát keres #Elinflálódott forint 0rban miatt #0rbán egy tolvaj szörnyeteg hazaáruló
ma 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
A kígyó kígyózik.
ma 18:50
 2/5 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Ősi reptílián reflex.
ma 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ördög vér befigyel.
ma 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A nyelés egy érdekes fiziológiai folyamat. A hazugság és a nyelés összefüggéseiről. Orbán köhincselései, nyelvöltőgetései nem az igazságot közvetítik. Egyrészt amikor az óvisok füllentenek több jele is van, az egyik a kéz szájhoz emelése. A felnőtt megtanulja ezt álcázni, a kamu köhincséssel okot ad rá a kezét a szájához emelni. Ezek nem tudatos folyamatok, hanem ok okozat.
ma 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Többségében felszavazott válaszok innen a gyakoriról:

Ez egy kényszer mozgás, gyakori a skizofréneknél amikor "személyiséget váltanak", vagy épp motoszkál bennük, súg nekik valamit a másik személyiségük.

van a skizofréniára 1 gyógyszer. az a neve hogy ziprexa. komoly szájszárasságot okoz és annak a természetes mellékhatása a hasonló pszichoszomatikus száj és nyelv mozgás.

Az a neve hogy tardív dyskinesia, vagy enyhébb esetben facial dystonia.

Ilyen nekem is volt mikor ételmérgezést kaptam olaszországban kórházba proklórperazint kaptam (antipszichotikum) és a szám nekem is csücsörítésbe fordult, meg a nyelvem le fel ugrált ki a számbvól. Iszonyatos belső feszültség, nyugtalanság, mozgatási kényszerem volt. A lábam is le fel járt akathisiat is kaptam.

Főleg tipikus neuroleptikumok okozzák (haloperidol, zuklopentixol, prometazin, stb stb) De modern tipikusak is okozzák gyakran (kvetiapin, oéanzapin stb stb)

ma 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!