Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ közösség ki fog...

Az LMBTQ közösség ki fog egyezni a magyar kormány azon törekvésével, hogy a Pride-ot zárt keretek között tartsák?

Figyelt kérdés

Amint Gulyás Gergely elmondta:

"Az a cél, hogy olyan keretek között ne lehessen megrendezni a Pride-ot. A gyermekek védelme az elsőrendű politikai és társadalmi cél kell, hogy legyen. A kettőt, ha össze lehet egyeztetni, akkor így kell összeegyeztetni, és ennek valószínűleg nem az Andrássy út a terepe. A kormány a gyermekvédelem szempontjait akarja érvényesíteni, és például egy zárt térben tartott Pride esetén én nem látok ilyen kockázatot”

Forrás: [link]

ma 18:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, ki fog egyezni.
Nem. Továbbra is nyilvánosan akarja megtartani.
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Érintettként sose voltam pride-on. Engem sose vonzott a dolog. Ennek ellenére az eredeti célja a pride-nak pont a láthatóság növelése.

Beltéren tartani olyan mint bármi más felvonulást beltérre tenni. Értelmét veszti. Ez csak arra jó, hogy technikailag nem tíltják, de valójában mégis.

Vagy tessék betiltani, de abba keményen beleállni. Vagy tessék hagyni békén. Ez hogy az értelmét vesszük el a dolgoknak, csak hamis középút.

ma 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Biztos, hogy nem fog kiegyezni. Szerintem a Pride hülyeség, de a gyerekek mögé bújás meg aljas. Ez a kormány ilyen sajnos.
ma 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Egy, mi értelme egy felvonulásnak zárt térben, a nyilvánosság elől elrejtve?

Kettő, mi köze ennek a gyerekekhez? A fideszes képviselők majd akkor álljanak ki a gyerekek mellett, ha már nem óvodákba járnak kampáyolni.

ma 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Egy, mi értelme egy felvonulásnak zárt térben, a nyilvánosság elől elrejtve?"

Vannak fokozatok. Túl radikális lenne első körben munkatáborba küldeni őket, de ha rajtuk múlik, egyszer eljutnak oda.

Aztán majd jól meglepődünk, hogy nem vettük észre, mi történik.

ma 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi értelme.

A pride nem egy zártkörű meleg party.

Pont a felhívás a szerepe.

Nem egyenlő egy gangbang partyval, bármennyire is sokan nem értik vagy nem akarják érteni.

ma 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!