Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem FIDESZ szavazók, ha...

Nem FIDESZ szavazók, ha 2026-ban Magyar Péter lesz egyedül az opció a FIDESZ leváltására, mindenképpen rá szavaztok?

Figyelt kérdés
Én baloldlai vagyok, most nem is M.P-re szavaztam. De ha övé lesz a legerősebb párt 26-ban, akkor nincs mese, muszáj rá szavaznunk. Kérdés, hogyan érje el, hogy ne gyurcsányozódjon össze?

jún. 15. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
A számomra leszimpatikusabb párt egy törpepàrt, 4 %-ot sem érte el, ìgy teljesen értelmetlen rá szavazni mert csak kidobom a szavazatom. Ezutàn valszeg Magyar Petyára szavazok!
jún. 16. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Aki újabb fidesz kétharmadot akar, az szavazzon a kedvenc kis törpe pártjára, de változást és kormányválást egyedül a Tisza tud hozni, egyértelműen őket támogatom.
jún. 16. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérlek mint értelmes embert,szánj 2 percet az olvasásra, ha már legépeltem... tudom hosszú lett... :)

Csak a Mi Hazánknak van (évek óta) normális programja, tervezete.

Csak ők képviselik a dolgozó magyarokat (és cigányokat egyaránt! Felénk ez fontos!)

A parlamentben azon kívül, hogy ők adják be a legtöbb értelmes indítványt és ők szólalnak fel a legtöbbet, a szavazásoknál az EMBEREK érdekét nézik. Ugyan úgy támogatnak fideszes törvényt is ha kell, mint baloldal által benyújtott indítványt, módosítást, akkor ha az az emberek javát szolgálja. Nem kell mindent dacból leszavazni, hátráltatni... Na ez az igazi példamutatás! (Ezért dobálóznak azzal, hogy hol baloldali, hol jobboldali párt? Ők képviselők, minket képviselnek, ezt szokta Toroczkai László mindig mondani.)

Látszik is az előrelépés mert az önkormányzati választásokon kb. sehol nem indult a Tisza, a Mi Hazánk a második legnagyobb párt volt az összes megyében 15-25% közötti eredményekkel.

Az a baj, hogy a Tiszások nem értik meg, hogy ugyan azt csinálja a csávó mint anno Viktor királyunk. Kiáll a kocsi platójára egy megafonnal és üvöltözi amit a nép hallani akar. Kicsit uszít, kicsit gyűlölködik, elmondja, hogy a Fidesz nélkül micsoda jó világ lesz de csak akkor ha ők lesznek a hatalmon. Megígéri minden jelenlegi rossznak az ellentétét és, hogy egy csapásra minden jobb lesz. (Kb. mint a nácik propagandája.)

Sokan nem értik meg, hogy ennyivel nem lehet egy 10 milliós államot, országot irányítani.

Ráadásul nem azért mondom, de a mentelmi jog ellen állandóan felszólal a Mi Hazánk, érdekes módon a kampányban Magyar Péter is ezt kiabálta a tömegben, hogy ő elsőként lemondja a mentelmi jogát, meg azt is, hogy soha nem ül be az EU parlamentbe mert arra van külön embere, ő itt fog harcolni a fronton a magyarokkal karöltve... Aztán ezekből sem lett semmi. (Szavahihetőség?)

A bulizással sincs bajom tényleg, de az, hogy egy miniszterelnökségre pályázó 40-es fickó, tizenéves lányokkal táncol berúgva a discoban....? Pontosan tudja, hogy még hétköznapi embernél is fura, nem még egy elnökjelöltnél...

A felszólalásainak is a fele legalább megvan évek óta a MH programjában...

Az egyetlen probléma a média elhallgatás... még az Atv-n is beismerte valaki, hogy ha a Mi Hazánk annyit szerepelne a sajtóban mint a többi párt, Magyar Péterék közel sem szednének össze ennyi támogatót, mert egy jelentős részük rég a Mi Hazánk stabil szavazója lenne.

Én mindig ANNYIT KÉREK MINDENKITŐL, hogy legyen nyitott és elfogadó. Kövesse pár héten keresztül például Toroczkai youtube csatornáját, illetve nézzen vissza mondjuk kereken 20 darab kis videóját az idei feltöltések közül. Semmivel sem kerül többe, mint vicces videókat nézni vagy egyebeket.

Ha ezután is azt mondja valaki, hogy neki nem ez a pár szimpatikus, azt mondom, hogy ez így szép és elfogadható a demokráciában.

(Én is ugyan így megnézem a nyilatkozatait és 1-2 videóját sok más pártnak is, de mindig odalyukadok, hogy a tényekkel alátámasztott tartalom, a dolgok mögé látása és értelmes átgondolt, reális tartalom igenis a Mi Hazánknál van.)

nov. 5. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Remélem a Mi Hazánk, annyit se fog elérni, mint az

EP-választáskor(6,71)

nov. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!