Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem FIDESZ szavazók, ha...

Nem FIDESZ szavazók, ha 2026-ban Magyar Péter lesz egyedül az opció a FIDESZ leváltására, mindenképpen rá szavaztok?

Figyelt kérdés
Én baloldlai vagyok, most nem is M.P-re szavaztam. De ha övé lesz a legerősebb párt 26-ban, akkor nincs mese, muszáj rá szavaznunk. Kérdés, hogyan érje el, hogy ne gyurcsányozódjon össze?

jún. 15. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%

Én se rá szavaztam,nem is bízom benne,de ha rá kell szavazni rászavazok.

Eleve nem tudtam jószívvel senkire szavazni hiába volt 11 párt

jún. 15. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
39%

Én nem szavaztam most,mert egyik pártra se adtam volna jó szívvel a szavazatomat jelenleg.

Ha MP bizonyít akkor 26-ban övé lesz a szavazatom.

jún. 15. 14:07
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Dehogy szavazók egy Ner-fiúra.Csak a DK-ra a legeurópaibb pártra
jún. 15. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Még az utcaseprőre is, ha neki van váltani a fideszt. Bárki jön a fidesz után, sokkal könnyebb lesz leváltani, mert 4 év alatt senki nem tudja azt megcsinálni, amihez a fidesznek 14 év kellett.
jún. 15. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

Ha MP és politikusai '26-ig felmutatnak értelmes megvalósítható programokat, reformokat, értelmes alternativát Orbánék helyett, akkor rájuk fogok szavazni.

Összegyurcsányozni meg bármikor bárkit lehet, az már magán a váalasztópolgáron múlik, hogy elhiszi-e az ilyen esti meséket vagy józan paraszti eszével nem dől be az agymosásnak.

jún. 15. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Az az adott helyzettől függ, meg én megnézem a programját is ha tetszik lehet ha nem nem.
jún. 15. 14:23
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

Ez szörnyű!

Én nem szavaznék rá előbb szavaznák Gyurcsányra.

Mi az hogy nincs más választás.

Van más választás nagyon sok párt van eszméletlenül sok bőven van miből választani.

Higgyétek ő se lenne jobb csak hatalmat akár magának ez biztos.

Semmivel se jobb nála meg Orbán is jobb.

jún. 15. 14:30
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem mindenképpen, de előfordulhat. 🙂😉🙂
jún. 15. 14:36
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Nem szavazok valakire csak azért, mert a Fideszt el lehet vele kergetni. Én egy baloldali beállítottságú ember vagyok, nem fogok egy olyan jobboldali pártra szavazni, amelyik azt mondja most, mint amit 20 éve a Fidesz mondott. Arról nem is beszélve, hogy Magyar Péternek a személye se szimpatikus nekem. Az én szavazatom 26'-ban is azé lesz, aki akkor a legszimpatikusabb, legyen az baloldali vagy centrista.
jún. 15. 15:05
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Én idén is a pártjára szavaztam, és 2026-ban is megteszem. Amit 2 hónap alatt elért, azt nagy valószínűséggel senki nem fogja utána megcsinálni 2 éven belül.

Persze remélem, hogy konkrétan negatív dolog nem fog róla kiderülni (így élhetünk azzal a reménnyel, hogy nincs is, ami kiderüljön), és csak az ilyen mondvacsinált fideszes rágalmak lesznek ellene.

jún. 15. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!