Nem FIDESZ szavazók, ha 2026-ban Magyar Péter lesz egyedül az opció a FIDESZ leváltására, mindenképpen rá szavaztok?
Én se rá szavaztam,nem is bízom benne,de ha rá kell szavazni rászavazok.
Eleve nem tudtam jószívvel senkire szavazni hiába volt 11 párt
Én nem szavaztam most,mert egyik pártra se adtam volna jó szívvel a szavazatomat jelenleg.
Ha MP bizonyít akkor 26-ban övé lesz a szavazatom.
Ha MP és politikusai '26-ig felmutatnak értelmes megvalósítható programokat, reformokat, értelmes alternativát Orbánék helyett, akkor rájuk fogok szavazni.
Összegyurcsányozni meg bármikor bárkit lehet, az már magán a váalasztópolgáron múlik, hogy elhiszi-e az ilyen esti meséket vagy józan paraszti eszével nem dől be az agymosásnak.
Ez szörnyű!
Én nem szavaznék rá előbb szavaznák Gyurcsányra.
Mi az hogy nincs más választás.
Van más választás nagyon sok párt van eszméletlenül sok bőven van miből választani.
Higgyétek ő se lenne jobb csak hatalmat akár magának ez biztos.
Semmivel se jobb nála meg Orbán is jobb.
Én idén is a pártjára szavaztam, és 2026-ban is megteszem. Amit 2 hónap alatt elért, azt nagy valószínűséggel senki nem fogja utána megcsinálni 2 éven belül.
Persze remélem, hogy konkrétan negatív dolog nem fog róla kiderülni (így élhetünk azzal a reménnyel, hogy nincs is, ami kiderüljön), és csak az ilyen mondvacsinált fideszes rágalmak lesznek ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!