Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is csak színjáték...

Szerintetek is csak színjáték ez szavazatújraszámlálósdi, amit Vitézy akar?

Figyelt kérdés

Karácsony megnyerte ezt a valasztást. Hatalmas ellenszélben, jóval kevesebb forrásból. Szandika nagyon bezavart, mert sok fideszes így nem tudta hova ikszeljen. Sajnos ez érvénytelen...:)

Sebaj, Karácsony mindenki polgármestere, nagyon örülök, hogy megválasztottuk.

2024. jún. 12. 19:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
Aki szerint érvényes szavazatok érvénytelenítése helyes, az menjen Észak-Koreába.
2024. jún. 12. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Választási szabályzat szerint leadott szavazatomat érvénytelenítik. S Karácsony Gergely facebook posztja alapján eldönti HELYETTEM, hogy én kire nem akartam szavazni. Ez a város egy mocskos fasizmus, Gyurcsányéknak takarodni kell. ÉN DÖNTÖK ARRÓL, hogy kire szavaztam. S ha ezt a szabály szerint ÉRVÉNYESEN MEGTETTEM, akkor KARÁCSONY NEM BÍRÁLHATJA FELÜL a szavazati jogomat. NEM ÉRVELHET AZ ÉRVÉNYES SZAVAZATOM FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA MELLETT.
2024. jún. 12. 21:33
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
10. Olyan nincs, hogy ilyen feladatra való embereket nem tájékoztatnak.
2024. jún. 12. 21:34
 14/19 anonim ***** válasza:

"#8

A választási bizottságnak adta oda Vitézy ezeket a dokumentumokat, nem nekem. A hülyével nem lőttem nagyon mellé, azt hiszem."

Jegyzőkönyvet a jelen lévő választási bizottsági tagok készíthetnek, amit a választási bizottságnak kell átadniuk. Olyan nincs a választási bizottságnak nincs meg, Vitézinek meg igen mert az nem jegyzőkönyv, az egy cetli mint amire felírod bolt előtt "liszt, tej, cukor, paradicsom...."

Tehát naív vagy de azért hülyézel. Voltál valaha választási bizottságba delegálva? Nyilván nem, mert akkor ezeket tudnád. Igaz én is utoljára 2018-ban voltam de el kellett mennem oktatásra is minden alkalommal.

2024. jún. 12. 21:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Hasadra ütöttél, s ezt eldöntötted? Vitézy leadta a bizonyítékokat, abból kiderül.

2024. jún. 12. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
15. Majd kiderül mennyire valós bizonyítékok azok.
2024. jún. 12. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Gyengébbek kedvéért, nem csak, hogy Vitézy nem nekem adta ide ezeket, de még a választási bizottság sem én vagyok, ne tőlem várd a dokumentumokat. Én azt írtam le, amit Vitézy mondott, ennek valóságtartalmát ellenőrzik (csak, hogy erre is ne kérdezz rá, nem, nem én ellenőrzöm).

2024. jún. 12. 21:42
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
Miért rettegtek ennyire attól, hogy valaki ránézzen arra a 20 000 érvénytelen szavazatra? Ezt magyarázza valaki. Nincs itt semmi látnivaló, akkor döljetek hátra, s hagyjátok, hogy erről mindenki meggyőződjön
2024. jún. 12. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:

"Gyengébbek kedvéért, nem csak, hogy Vitézy nem nekem adta ide ezeket, de még a választási bizottság sem én vagyok, ne tőlem várd a dokumentumokat."

Akkor a gyengébbek kedvéért, nem létezik olyan "hivatalos" bejelentés amit most tudna meg a választási bizottság.

Nincs olyan egy magánszemélynek olyan jegyzőkönyve "hivatalos bejelentés" lenne birtokába ami a választási bizottságnak nincs.

Konkrétan azt adja elő Vitézy nála olyan rendőrségi feljelentések vannak a birtokába amiről a rendőrség nem tud.

Maximum 202 papírfecnire körmölt bevásárló listája van ami meg NEM! hivatalos.

Már most úgy hazudozik hogy az valami hihetetlen.

2024. jún. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!