Szerintetek is csak színjáték ez szavazatújraszámlálósdi, amit Vitézy akar?
Karácsony megnyerte ezt a valasztást. Hatalmas ellenszélben, jóval kevesebb forrásból. Szandika nagyon bezavart, mert sok fideszes így nem tudta hova ikszeljen. Sajnos ez érvénytelen...:)
Sebaj, Karácsony mindenki polgármestere, nagyon örülök, hogy megválasztottuk.
De mi értelme lenne a színjátéknak? Szerintem teljesen logikus az ő szempontjából,amit csinál.
324 szavazat különbség esetén egy ilyen sok szavazatos pozícióért,ennyi érvénytelen szavazattal, aki nem hülye, az legalább egy fellebbezést megpróbál.
Vitézy egy agresszív idegbeteg, nézzétek meg a vidit amikor átadja a választási irodának a fellebbezést, majd felrobban hogy nem futva viszik az általa átadott mappát.
Isten mentse meg a fővárost ettől a bolondtól, eddig úgy voltam vele karácsony nem a legszimpibb de nem vészes, most amit művel a vitézy olyan kriminális az érvénytelen szavazat helyett leszavazok legközelebb karácsonyra.
202 körzetből érkezett hivatalos bejelentés arról, hogy a választási szabályzat szerint feketén-fehéren leírtak szerint érvényes szavazatokat érvénytelenítettek. Aki ezt nem fogja fel az:
1) hülye
2) nem demokrata
"202 körzetből érkezett hivatalos bejelentés arról, hogy a választási szabályzat szerint feketén-fehéren leírtak szerint érvényes szavazatokat érvénytelenítettek"
Be tudnád linkelni a jegyzőkönyveket? Mert ha hivatalos akkor jegyzőkönyv van róla. Ha nincs jegyzőkönyv akkor nem hivatalos csak vergődés.
Köszönöm a linket aki nem tudja linkelni az
1) hazudik
2) naív és mindet bevesz
7. A szavazatokat mindenhol több ember ( köztük fideszes) együttes egyetértésével számolják el érvényesnek/ érvénytelennek. Most akkor mindegyik tag aki ott volt, elfogadta, aláírta hogy x szavazat érvénytelen, az hülye?
Az ilyen feladatokra azért nem gondolom, hogy 8 általánost végzett embereket tesznek oda, akik talán nem értik mit hogyan kell csinálni.
A választási bizottságnak adta oda Vitézy ezeket a dokumentumokat, nem nekem. A hülyével nem lőttem nagyon mellé, azt hiszem.
Önkénteseket tesznek oda, akiket nem tájékoztattak. Ezen nem tudom, mi annyira komplikált, hogy képtelenek vagytok felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!