Vitézy miért nem tud csak simán gratulálni Karácsonynak a győzelméhez?
Én sem hiszem, hogy Karácsony. Csak néhány önjelölt senki úgy gondolta, jó ötlet csalni. Meg egy bizonyos párt megint sajátosan értelmezte a jogállamiságot, meg elment a falig (a visszaléptetéssel). Nem Karácsony ellen vagyok, csak felháborít az egész helyzet, mert nem lehet demokratikusan viselkedni senkinek, annál itt mindenki okosabb…
Hasonló helyzetben te lennél legjobban felháborodva. Csak most nem azzal történt, akire szavaztál.
#15 nem vergődünk te szerencsétlen. Én Vitezyre szavaztam, de drukkolok hogy ne derüljön ki valami sumákság mert az a demokráciát rombolja és ez gyanu nem a FIDESZ-től jött hanem a baloldalról. Szégyen lenne…
Tisztázni kell ezt, 99% hogy marad az eredmény, lenyugodhatsz.
“ Itt az egyetlen csalás Vitézy Szandra visszalépése volt. Ja meg a venezuelaiak.”
Plakátok átragasztása mi?
Logikád szerint MZP akkor csalt 2018-ban az előválasztáson mikor Karácsony Gergely visszalépett?
Csalás lett volna ha tegyük fel Dávid lép vissza Karácsony Gergely javára (mikor még az ásványvíz az asztalon volt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!