Izgatottak vagytok, hogy ebben a ciklusban mi mindet fog csinálni Karácsony Gergely?
Számomra nagyon szimpatikus és egyben a legfőbb erénye, hogy leépíti az autós közlekedést és inkább a biciklisek kerülnek a képzeletbeli dobogóra.
Annyira sok biciklis sávot festett, amelynek során megnövekedett a dugók száma és ideje, hogy több autós úgy dönt, hogy leállítja a motort és elkezd sétálni. A levegő annyival frissebb lett az állókocsi sorok mellett, hogy egyszerűen felüdülés sétálni a városban, és biztosra tudhatom, hogy nem kapok tüdőrákot a közeljövőben.
Az is külön tetszett, ahogy Karácsony Gergely és a kormány évekig egy higgadt, értelmes vitát folytatott a Lánchíd felújításával kapcsolatban.
Szóval én nagyon bizakodó vagyok, és szerintem bátran ki lehet jelenteni, hogy idén is felülmúlja önmagát mint az előző években.
Egy filozófus, aki rohadtul nem ért semmihez, szerinted mégis mit fog csinálni...?
Ezért volt jó Tarlós, mert ő mélyépítő mérnök, igazi szakember! Nem is engedném, hogy mindenféle senkiházi lehessen polgármester...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!