2/11 anonim válasza:
Kevés gusztustalanabb jellemű figura van.
3/11 anonim válasza:
Az ATV tulajdonosa a hitgyülis Németh Sándor, akinek állítólag jó kapcsolata van a Fidesszel.
Lehet, hogy Rónai nem ideologizál, csak végrehajtja a kapott ukázt, hogy ne tegyék ki a képernyőről.
4/11 anonim válasza:
Attól,h valaki Németh Sándor cégének dolgozik,még nem lesz fideszes, Puzsér Róbert is az ATV-Spirit-fm-en szerepel már vagy 3 éva, pedig ő nagy rajongója Magyar Péternek.
5/11 A kérdező kommentje:
#4: Szerintem is inkább DK-s.
jún. 11. 12:45
6/11 anonim válasza:
Rónai bevédte a munkahelyét, mi ezen a fura? Lehet, hogy nem is magától, nyilván a kezébe nyomták a mappát. Ő meg a műsor szerkeztője, és az a feladata, hogy kemény kérdéseket tegyen fel, nem az, hogy benyaljon Magyar Péternek.
7/11 A kérdező kommentje:
#6: Nem csak emiatt kérdezem, de már máskor is észrevettem, hogy például a DK-sokkal megengedőbb, míg például Momentumosokkal kifejezetten ellenséges.
jún. 11. 12:54
8/11 anonim válasza:
Rónai Egon egy jó ember, akit a mocskok rossz célra használják. Szőllősi Györgyi volt anno fidesz rendezvényen felkonferancieniese, és hát az amit csinál Magyar Péterrel az rendkívül visszatetsző, a hülye kérdései, amit Magyar már ezerszer elmondott, és még végig sem hagyja mondani, a fülesébe mondják: vágj bele Györgyi, kérdezz bele, nehogy végigmondja!
9/11 anonim válasza:
Amikor Puzsérral beszélt az előző főpolgármesteri választás előtt, minden lényegtelen részletben bele kérdezett, hogy tudjon a lényegi elkepzeleseről beszélni Robi. A végén volt pofaja megkérdezni tőle, hogy miért nem a programjárol beszél
Nem szeretem amikor azt érzem egy riporteren hogy szándékosan nem ért meg/félreért valamit.
Egon elég profi ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!