Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter hívők, szerintete...

Magyar Péter hívők, szerintetek rendben volt, hogy Petike kivonult az ATV-ből?

Figyelt kérdés

Egy politikusnak, nem kellene tudnia normálisan kezelni a ilyen helyzeteket is? Ha már most ezt csinálja mi lesz később?

[link]

jún. 10. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Na igen, Petikének komoly gondjai vannak az önuralmával és ezzel nemcsak magát járatja le, de a szavazóit is.
Petinek igaza volt, nehogymár egy riporter olyat kérdezzen tőle ami neki nem tetszik.
Rónai és az ATV a fidesz szekerét tolják, ezért Peti teljesen jól intézte a dolgot.
33 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
62%
Behívták interjúzni/vitázni, majd mikor megkérdezi hogy mi a kérdés azt mondják nincs kérdés. Erre mégis mit lehet mondani vagy csinálni? nyilván provokálni hívták oda, annak meg nagyon helyesen teszi ha nem ül fel. Nekem ez pont hogy tovább emelte a respektemet iránta.
jún. 10. 22:14
 2/33 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem sem volt helyes viselkedés picit csalódtam benne pedig rá szavaztam, szerintem nem megoldás bojkottálni a médiát ugyanis a média a legnagyobb hatalom, ha a médiát bojkottálja ilyen formában, akkor soha az életben nem fog választást nyerni mert nem fog eljutni az emberekhez
jún. 10. 22:15
 3/33 anonim ***** válasza:
69%
Mi köze a választáshoz annak, hogy hányszor hívták be oda?
jún. 10. 22:15
 4/33 anonim ***** válasza:
57%
1. Ott voltak a bizonyítékok hogy igenis behívták...ha az igazság provokáció akkor nincs kérdésem, erre kellett volna esetleg válaszolni nem kirohanni
jún. 10. 22:17
 5/33 anonim ***** válasza:
35%
Bírnia kellene a provokációt is, nem Jucussal van szemben. Bár az kapott volna egy sallert.
jún. 10. 22:17
 6/33 anonim ***** válasza:
32%
5. Így van egyértelműen bírnia kellett volna ha nem bírja akkor tényleg ki fog pukkadni
jún. 10. 22:21
 7/33 anonim ***** válasza:
75%

4: te láttad azokat a dokumentumokat? Ha igen, linkeld kérlek!

A fidesz is magabiztosan mondta, hogy kampányhazugság az orosz hekkertámadás, majd kiderült mégsem.

Rónai Egon is állított valamit illetve MP is. A néző nem látott semmilyen bizonyítékot.

A reakció nem volt elegáns. Egyszer mindenki hibázhat. Én nem tettem volna, de én egy ilyen 1,5 hónapos kampányt sem tudtam volna végigcsinálni.

jún. 10. 22:22
 8/33 anonim ***** válasza:
61%
Ha egy újságíró lemond a kérdezésről való jogáról, ami az ATV-ben történt onnanstól kezdve el lehet menni, mert az "interjú" véget ért. Jól csinálta MP
jún. 10. 22:28
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Tételezzük föl, hogy máshogy dönt a Péter. Akkor milyen címeket hozhatna le a “köz”média?

Pl. ha elkezdené védeni az igazát. “A hazug Magyar Péter kétségbeesetten magyarázkodik élő adásban”.

Vagy ha tovább veszekedne a műsorvezetővel. “Az agresszív Magyar Péter botrányos hangnemben hisztizett élő adásban”.

Nem szólna semmit, nyugodtan kezelné a helyzetet. “A gyáva Magyar Péter lesütött szemmel hallgatta vissza saját hazugságait”.

Ebből nem lehetett volna jól kijönni, ez csapda, szándékos provokáció volt.

jún. 10. 22:28
 10/33 anonim ***** válasza:
70%
#4 MP által megadott intervallumban nem hívták. Csak provokáció.
jún. 10. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!