Magyar Péter hívők, szerintetek rendben volt, hogy Petike kivonult az ATV-ből?
Egy politikusnak, nem kellene tudnia normálisan kezelni a ilyen helyzeteket is? Ha már most ezt csinálja mi lesz később?
4: te láttad azokat a dokumentumokat? Ha igen, linkeld kérlek!
A fidesz is magabiztosan mondta, hogy kampányhazugság az orosz hekkertámadás, majd kiderült mégsem.
Rónai Egon is állított valamit illetve MP is. A néző nem látott semmilyen bizonyítékot.
A reakció nem volt elegáns. Egyszer mindenki hibázhat. Én nem tettem volna, de én egy ilyen 1,5 hónapos kampányt sem tudtam volna végigcsinálni.
Tételezzük föl, hogy máshogy dönt a Péter. Akkor milyen címeket hozhatna le a “köz”média?
Pl. ha elkezdené védeni az igazát. “A hazug Magyar Péter kétségbeesetten magyarázkodik élő adásban”.
Vagy ha tovább veszekedne a műsorvezetővel. “Az agresszív Magyar Péter botrányos hangnemben hisztizett élő adásban”.
Nem szólna semmit, nyugodtan kezelné a helyzetet. “A gyáva Magyar Péter lesütött szemmel hallgatta vissza saját hazugságait”.
Ebből nem lehetett volna jól kijönni, ez csapda, szándékos provokáció volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!