Mi volt a provokáció, kedves válaszoló? Engem ez tényleg őszintén érdekel, mert nyomát se láttam ennek. Tehát?
Most az a fontos, hogy megkell hazudtolni Magyar Pétert, nem az eredmény, amit elért a Tisza. Olyan butaságot kérdezett tőle Szőllősi Györgyi, hogy mit gondol, amit állít ez 3% párt, de egy szóval sem kérdezett semmit lényeges dolgokról. Szóba sem került, hogy pl. 3 hét alatt 197 helyszínen volt az országban, semmiről. Például hogy mit gondol a hacker-ügyről, s hogy a hangfelvétele ügyében még semmi sem történt.
Folyamatosan baromságokat kérdeznek tőle, amit már ezerszer elmondott, hogy pl. Nem áll össze Gyurcsánnyal. Ilyen az A tv
Ahelyett hogy a relevàns témában valós kérdéseket tett volna fel Péternek, elkezdett másról beszélni, hazugságokat állítani, méghozzá elég illetlen stílusban.
Egy olyan tévébe ment be, amit folyamatosan ócsárol, és most már napok óta azt hazudja, hogy nem hívják. Jól értem, hogy szerinted a tv-nek nincs joga védeni magát és cáfolni a rágalmakat? Főleg úgy, hogy nyilvánosságra hozták már azóta az összes megkeresést március óta. Tényleg az az elvárás, hogy ha belerúg valakibe, az ne védje meg magát? És akkor még ti beszéltek a Orbán személyi kultuszáról... Agyamat eldobom.
Csalódtál benne, mert kiáll a munkahelye és a saját becsülete mellett őfelsége rágalmaival szemben? Tényleg azt várod el, hogy tűrje el őfelségének az állandó ócsárolást? Neki mindent el kell nézni, mert ő a Magyar Péter? Rosszabbak vagytok, mint a fideszesek, komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!