Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a Tisza pártra szavazott...

Aki a Tisza pártra szavazott bármilyen formában, az megtudná indokolni?

Figyelt kérdés

jún. 10. 22:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem szavazol rájuk tényleg nem lesz.

Egyébként ez elmondható kb. a zöld politikára is. Ennek ellenére pl. Hadházy eléggé kedvelt ellenzéki politikus, mert dolgozik.

Vagyis a valóságban sokkal kevésbé számít a pártállás, és sokkal fontosabb, hogy dolgoznak-e, lsd. momentum EP munkája.

jún. 17. 11:31
 22/24 anonim ***** válasza:

21: én nem így gondolom, és kész.

Amióta megjelent a Momentum, rájuk szavaztam. Viszont a Tisza Pártban most többet látok. Nincs velük kapcsolatban olyan égbekiáltó különbség, amit számomra show stopper lenne.

"Hát, ha nem szavazol rájuk tényleg nem lesz."

Ez nem ezen múlik. Magyarországon nincs igény a széleskörű liberalizmusra. Ez jól látszik.

jún. 17. 12:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Az is, hogy Mo.-on nem tudjuk, hogy mi az a liberalizmus, vagy mi a konzervativizmus, vagy mi a jobboldali.

Elég rossz érv egy országban, ahol a többség a saját anyanyelvét úgy töri, mint pár éve itt élő migránsok.

jún. 17. 13:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz emberbe álltál bele ezzel kapcsolatban, de ha neked így jobb napod van, akkor lelked rajta.
jún. 17. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!