Érhet amiatt bármiféle hátrány vagy retorzió, ha sehol, semmilyen formában nem vagyok hajlandó használni a "vármegye" szót?
Figyelt kérdés
Természetesen a történelmi vonatkozásokat leszámítva.2023. jún. 13. 17:59
1/21 anonim válasza:
Érhet:
- érettségin pontot veszítesz
- órai feleletnél is
- kirúgnak az állásodból, ha olyan helyen dolgozol, ahol a hivatalos nyelvezet használata az előírás (pl. a közigazgatásban)
- stb.
2/21 anonim válasza:
Mindig is vármegyék voltak nem tudom miért jelent ez neked problémát, bár tudom mert a Fidesz vezette be. 😉
3/21 DK-s válasza:
Én sem használom, és a pofájába vigyorgok annak, aki így használja.
Bár erre még csak egyszer került sor, a környezetemben a "megye" szót használja mindenki.
4/21 anonim válasza:
Ugyan dehogy.Ezeket a kifejezéseket senki nem használja a fidesz talpnyalóin kívül.
5/21 anonim válasza:
Klárika úgy is visszaállítja a sima megyéket és a béreket is felemeli.
6/21 anonim válasza:
Dobrev Klára és nem lesz vármegye, Hajrá DK!
7/21 anonim válasza:
Ugyan már.!
Az Andrássy utat mai napig Népköztársaság útjának emlegetem ,az Oktogont Nov.7 térnek, a Nyugati teret +Marx térnek.
A szemük + csak kerekedik.!
8/21 anonim válasza:
Szerintem is felesleges volt ezt bevezetni, de hogy valaki ennyire presztizskérdést csináljon a szóhasználatából, az nevetséges.
9/21 anonim válasza:
A dk szerintem megszüntetné az összes vármegyét!
10/21 anonim válasza:
Dk és az uniós pénteket is megkapjuk, megszűnik a mutyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!