Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon kivagytok ti is lelkile...

Nagyon kivagytok ti is lelkileg hogy nem Vitézy nyert?

Figyelt kérdés
Én teljesen kivagyok, felkelni nem akartam ma, szerintem el kéne menni ebből a városból... jönnek a bicikli utak, méhlegelők, bkk járat ritkitások, öreg autók korlátozása, bkv járatain zaklatások, csövesek....
jún. 10. 07:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
"Az érvénytelen szavazatok kirívóan magas száma miatt nem lehet még végeredményt hirdetni a főpolgármester-választáson, biztosan újraszámlálják a voksokat –- a Maszol.ro portálról"
jún. 10. 07:47
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
Sírnak a fideszesek🤣
jún. 10. 07:49
 13/37 anonim ***** válasza:
41%
Vidékiként kicsit örülök, hogy Karácsony nyert, így legalább zárva maradnak a pénzcsapok és több jut a vidéknek! Köszönjük Butapest :)
jún. 10. 07:57
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Hát számolják. De azzal szerintem nehezen csinálnak bármit is, hogy a sok hülye behúzta a Szentkirályira. Mikor annyira kretén a szavazóbázisod, hogy nem tudják lekövetni az eseményeket...
jún. 10. 07:58
 15/37 anonim ***** válasza:
26%
Azért titkon reménykedtem benne, hátha mégsem ennyire hülyék a pestiek, de kiderült, hogy azok.
jún. 10. 07:59
 16/37 anonim ***** válasza:
57%
Christmas Gregory-t kemény fából faragták, nem adja magát egy könnyen. Minden esetre győzött az igazság, Budapest nem került a galád Fidesz kezére. Éljen soká Christmas Gregory, a mi bölcs és igazságos vezérünk!☺️
jún. 10. 07:59
 17/37 anonim ***** válasza:
65%

Christmas Gregory,,,😄

Azmekkora! 🙂👍

jún. 10. 08:01
 18/37 anonim ***** válasza:
15%

17.

Nem adja magát könnyen csak olcsón!

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

Nem tudom ez mennyire legális!

jún. 10. 08:02
 19/37 anonim ***** válasza:
85%
Hát ne tudd meg. Tök szarul érzem magam, hogy Budapest nem lett lölő és tiborcz kifizetőhelye. Elfog a hányinger is. Pedig olyan kevés pénzük van szegényeknek...
jún. 10. 08:05
 20/37 anonim ***** válasza:
91%

Jól van... Én malacfület hallottam hentespult alól osztogatni... Hagyjuk már!

jún. 10. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!