Nem féltitek a miniszterelnök urat, hogyan fogja érinteni lelkileg, hogy nem lesz olimpia Budapesten?
Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 18:01
1/14 anonim válasza:
Nem félek, egyenesen rettegek, hogy Viktor letargiába esik, neadjisten kárt tesz magában. Ilyen időkben nem sokat tehetünk, csak imádkozhatunk, hogy a Miniszterelnök Úr maradjon erős, kérjük a Jóisten segítségét, hogy továbbra is fel bírja venni a harcot a minden oldalról támadó civilszervezetek és a migráncsok ellen!
2/14 anonim válasza:
Azt mondta a barátjának, Lőrincem, velünk nem tolnak ki a magyarok. Intézünk egyéb beruházást amit megnyersz. Van még közpénz, ha nem olimpia, hát adunk a mutyinak más nevet.
3/14 anonim válasza:
Na vajon mit kapok ezért...
Marhára nem izgat az se, ha őkegyelme hónapokig tartó letargiába kerül emiatt.
4/14 anonim válasza:
#1: Jó érzés gyalázni a vallást?
5/14 anonim válasza:
#4! Milyen vallást a fityeszizmust és az ö szent és egyetlen profétáját??
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
4-es: Én nem a vallást gyalázom, én a maffiakormányod gyalázom. Meggyaláznám őket ennél jóval durvábban is mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül. Nem tudom ezzel bűnt követek-e el a nemzethy-keresztyén kódex szerint?
8/14 anonim válasza:
A magasságos Úr Isten és Boldog Asszonyunk áldja meg a Momentum minden tagját, a valódi Fiatal Demokratákat, akik megmentettek minket és az utánunk jövendő jó pár magyar leszármazó generációt attól, amit Görögország és Rió még sokáig nyögni fog. Egy pici csatát nyertek a sátán korrupt, csaló, hazug, demagóg és lelketlen népnyúzó alattvalói felett. De sok ilyen csata vár még ránk, Isten segítse őket.
9/14 anonim válasza:
Remélem követi Kurt Cobain mintáját (bár Kurt jó ember volt és hiányzik, a tisztelt miniszterelnökről ez már nem mondható el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!