Testileg vagy lelkileg nyomorított meg Orbán?
Nem nyomorítottak meg. Bécsben élek már, ha ők nem lettek volna, lehet sosem tudom meg milyen az igazi jólét, és örökre Magyarországon vegetáltam volna, évi 1-2 hét nyaralással és egy régi használt autóval, lakáshitellel.
Igazából hálás vagyok nekik, hogy így alakult az életem ahogy.
A hazai közélet egy pöcegödör. Minél több időt töltünk a közelében, annál büdösebbek leszünk. És ki az, aki önként meghempereg egy pöcegödörben?
Ezért én távol tartom magam tőle, bár van véleményem róla, négy évente 5 percet szánok politizálásra. Így nem mocskol össze, vagy nyomorít meg egyik szippantós cég se.
Gyurcsány idején 15-16 voltam, amikor lemondott 18. Nem igazán foglalkoztam vele, bár annak nem örültem, hogy a diákkedvezményt levitte 67,5%-ról 50%-ra...
Orban bandája lelkileg teljesen. De idéntől már nem nagyon foglalkozom vele, tudomásul vettem hogy bebetonozták magukat mindörökre
Engem csak Gyurcsány nyomorított meg pl a devizahitelesek csapdájával, a munkanélküliséggel.
Ráment a házam, az autóm, aztán a házasságom is, az meg még egy anyagi- lelki csapás volt.... mivel lelkileg nyomorított meg előbb, utóbb kijöttek a testi tünetek. Szorongás, depresszió... úgyhogy mindkettő sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!