Fel merjük-e magunkban tenni az alábbi kérdéseket, és szembe merünk-e nézni félelmeinkkel? Belül (lelkileg) hogyan érezzük az alábbiakat?
Léteznénk-e pénz,bankok(elektronikus,kártya,készpénz,chip)nélkül?
Léteznénk-e vallás nélkül?
Léteznénk-e politika nélkül?
Léteznénk-e eszmék nélkül?
Léteznénk-e áltudomány nélkül?
Igazából élet-e az,ha bankokat és néhány embert éltetünk?
És ha feltettük mindezeket a kérdéseket magunknak,tegyük fel az alábbi kérdéseket is:
Léteznénk-e föld nélkül?
Léteznénk-e levegő nélkül?
Léteznénk-e család nélkül?
Léteznénk-e közösség nélkül?
Léteznénk-e egymás nélkül?
Léteznénk-e virágok,fák,gyümölcsök,növények,természet nélkül?
Léteznénk-e tudatos gondolkodás nélkül?
Léteznénk-e,ha sok mindent természetes módon helyettesítenénk,amit lehet?
Léteznénk-e igazi szeretet nélkül?
Igazából nem-e inkább egymást és így magunkat,a természetet kellene éltetnünk 1 ember,néhány csoport vagy a bankok helyett helyett?
még egy kiegészítés:léteznénk-e kártyák nélkül?
Könnyebb-e elengedni dolgokat,mint szorongatni?
Én is kérdeznék valamit:
Miért utáljuk a bankokat?
Léteznénk-e pénz,bankok(elektronikus,kártya,készpénz
,chip)nélkül?
Igen. Törzsi szinten legalább, de cserekereskedelem sem pénz..
Léteznénk-e vallás nélkül? Nem vagyok vallásos, mégis létezem :) Szerintem sosem volt értelme a vallásnak. Csak a megmagyarázhatatlanra találtak ki valamit... félelem.
Léteznénk-e politika nélkül? Igen
Léteznénk-e eszmék nélkül? Igen
Léteznénk-e áltudomány nélkül? Igen
Igazából élet-e az,ha bankokat és néhány embert éltetünk? Csak amíg dobog a szíve.
És ha feltettük mindezeket a kérdéseket magunknak,tegyük fel az alábbi kérdéseket is:
Léteznénk-e föld nélkül? Enélkül egy teljesen más életformaként létezhetnénk csak. Jelenleg sci-fi kategória
Léteznénk-e levegő nélkül? Előző
Léteznénk-e család nélkül? Előző
Léteznénk-e közösség nélkül? Előző
Léteznénk-e egymás nélkül? Előző
Léteznénk-e virágok,fák,gyümölcsök,növények,természe
t nélkül? Előző
Léteznénk-e tudatos gondolkodás nélkül? Hááát :D sokan léteznek sajnos... mégsajnosabb, hogy a közelemben. Ilyen birka ösztönlények.
Léteznénk-e,ha sok mindent természetes módon helyettesítenénk,amit lehet? Igen
Léteznénk-e igazi szeretet nélkül? Ez fontos a fajfenntartás utód védelme szempontjából. Nehezen.
Igazából nem-e inkább egymást és így magunkat,a természetet kellene éltetnünk 1 ember,néhány csoport vagy a bankok helyett helyett? Mindenki azt éltet, akit akar. Én magamat szoktam isteníteni :)
Felmerjük-e tenni a kérdést?
Léteznének-e vállalkozások bankok nélkül?
Volna ilyen arányú gazdasági fejlődés bankok nélkül?
léteznénk-e kártyák nélkül? Most kaptam meg Guzmicsot teszkós panini kártyán :D nem tudnék létezni nélküle! Szóval nem
Könnyebb-e elengedni dolgokat,mint szorongatni? Igen. Ha lelki dologról van szó, akkor viszont szükséges hozzá egy bizonyos szint, érzelmi intelligencia, hogy észrevegyük mi történik.
Igen
Igen
Nem
Nem
Nem
Nem
Nem
Nem
Nem
Nem
Nem
Nem
Igen
Igen
Igen
Igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!