Az LMP és Ungár Péter mától átül a kormánykoalicióba?
Szerintem erről a háború- és békepártiságról már végre le kéne szállni mindenkinek.
Vége a kampánynak, körülbelül egy évig lehetnénk normálisabb ország. A háború sokkal komolyabb annál, mintsem hogy így szórakozzunk vele.
Normálisabb ország? Tessék?
Egy ilyen dilletáns kampány után? Már az átoperálandó óvodások után is azt mondták sokan, hogy ennél mélyebb szint, nincs, aztán, 0rbán vagy meghalsz...
Az LMP meg elmehet a sunyiba, árulók.
Már, aki beveszi ezt. Én mondjuk azok után, fenntartásokkal kezeltem, úgy igazából mindent, velük kapcsolatban, miután kiderült, hogy Ungár Péter mekkora osztalékokat vesz fel az anyjával közös, kormányközeli cégeiből, vagy, hogy a kormányfő az ő nyaralójában nyaral.
Az meg végképp kiverte a biztositékot, hogy az eddigis kvázi kormányközeli és családhoz tartozó Vitézyt hogy-hogy nem ők jelölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!