Miért sikeres még mindig a Fidesz? Lehet én vagyok az agymosott, és nem ők?
Én esküszöm próbálom megérteni, de nem sikerül. Mit esznek emberek a Fideszen? Tényleg teljesen nyitott lennék rá, hogy megértsem, de eddig képtelen vagyok rá.
A birka, és szekta válaszokat lehetőleg hanyagoljuk. Kezdem úgy érezni, hogy ez már túl mutatt rajta, és valóban bennem van a hiba. Nem tartom magam ellenzékinek se (hiába szavazok rájuk 2018 óta nem jó szájízzel).
Lehet, hogy Te vagy az agymosott, igen. Az ellenzék egetverő összeesküvés-elméleteket gyárt a Fideszről már évek óta, de alátámasztani sosem tudják semmivel.
De nem olvasgatni kell, hanem magadba nézni, hogy Te és a családod hogy él, hogy érzitek magatokat és ez alapján behúzni az X-et.
Hát kedves kérdező, amikor mindenki szembejön az autópályán, bizony egy idő után érdemes elgondolkodni, hogy ki is az agymosott...
De az első lépést végre megtetted. Ez a fontos.
Az, hogy a magyarok zöme szerencsére nem ostoba és látja, mit művelnek a baloldali kormányok Európa más országaiban!
Zelenszkij a saját népet erőszakkal viteti a háborúba, míg ő már 2 éve sütteti a hasát valahol Amerikában...
Scholtz is szintén amcsibábu, aki a teljes válság felé viszi az országát! Lassan már több ott a mecset, mint a keresztény templom...
Nem kérünk Amerikából, sem a háborúból!
Lehet a Fidesz sem tökéletes! Ám, inkább százszor a Fidesz, mint ez a tesze - tosza, életképtelen baloldal... Még egy normális vezetőjük sincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!