Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy facebook hirdetésekre költött pénz top listájában a top 14 mind fideszes?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1-1.5 milliárd forintot költött a fidesz a facebook hirdetésekre állami pénzekből. Az első nem fideszes hirdető a 15. helyen lévő dobrev klára.

Ez a demokrácia és az egyenlő esélyek? :D

jún. 9. 17:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%
Kár elfogadni az igazságot, hogy valaki 0 forintból képes ezt elérni, mint az aki az adófizetők pénzét égeti el? :) Tudod milyen jó helyen lett volna az EÜ-ben vagy oktatásban az a pénzt amit a Fidesz elégetett? 500 millióba kerül egy MRI 100 millióba egy CT. Abból a 10 miliárdból lehetett volna venni 100db CT-t vagy 20db MRI gépet amivel gyorsíthattuk volna a várólistákat....:)
jún. 9. 18:18
 12/38 A kérdező kommentje:
11# Ne várj bármi nemű intelligenciát a fidesz birkáktól, őket nem érdekli semmi csak a propaganda bambulása.
jún. 9. 18:20
 13/38 anonim ***** válasza:
58%
#12 Én viszont adtam nekik tényeket, most várom a kedves másik személytől, hogy linkeljen egy forrást arról, hogy Soros György pénzelte Magyar Péter kampányát milliárdokból. :) Ja várj... ilyen nincs.. :D
jún. 9. 18:22
 14/38 anonim ***** válasza:
59%
10 hazudsz ,mert tolja. Kifejezetten nem kattintok Mp-re meg ismerőseim se osztják sehol, de csak tolja állandóan azt az irritáló hazug szar képét mindenhol minden hírben. Minden felületen akiket Soros pénzzel ott van.Lehet unalmas, de Soros család a legnagyobb gonoszok egyike a világon és facebook is egy cenzurázott szenny.
jún. 9. 18:25
 15/38 anonim ***** válasza:
34%

#9 Szívemből szoltál testvér!

Hozzátenném, hogy a kormánynak azért kell a hirdetésekre pénzt költenie (amúgy a fidesz szavazók, pl. az én adományaimból), mert a ballibsi, brüsszelita, sorosista média az ellenzéket "ingyen" támogatja. Ja, "ingyen". Majd később kérik meg az árát kamatostul a mi vérünkön... Szó szerint. Mert az "alsóbbrendű" kelet-európaikat fogják majd a frontra küldeni orosz testvéreink ellen ágyútölteléknek. Nem fogod fel, te birka?!?

A másik pedig, hogy ezeket a számokat minimum 10-zel kell osztani, ugyanis a fent nevezett ellenséges szervezetektől, hogy is mondjam, nem áll távol a hazugság...

jún. 9. 18:27
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

#14 Persze, hogy tolja, mert a Fidesz ezt reklámozza minden hullámhosszon. Ha nem tenné akkor nem is látnád. :)

De várom a forrást, hogy Soros pénzeli, az én tudásomat sajnos ez meghaladja, hogy mérnökinformatikus diplomával és AI-t is felhasználva, bármilyen lehetőséggel rátaláljak eme információra.

Én eddig úgy tudtam, hogy Rockefellerék a legonoszabbak, bazinga. Bár mondták már Bill-re is.., meg Zuckerbergre is.. sőt Steve Jobs-ra is. Szerintem 90+ évesen Soros már inkább azon aggódik, hogy leengedik-e neki a katatétert, minthogy Magyar Péter mit tesz. :) Soros amúgy nagyon távol van a leggazdagabb emberektől.. gazdag persze, de nem annyira, mint egyesek gondolnák..

Bár amúgy ezek a rangsorok nem feltétlen valósak. Ott vannak az olajdmilliárdosok, arabok... meg rengeteg olyan ember akik azért fizetnek, hogy ne derüljön ki a vagyonuk.. Na ők a leggazdagabbak... :)

jún. 9. 18:34
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

" mert a ballibsi, brüsszelita, sorosista média az ellenzéket "ingyen" támogatja."

Se a META se a GOOGLE, de még az X vagy a TikTokhoz sincs köze Soros Györgynek. Utóbbit megnevezném, hogy az Kínai, szóval ha igaz lenne, amit mondanál, akkor beengedjük a csúnya sorosiszta kínaiakat az országba, tehát a Fidesz sorospárti. :)

jún. 9. 18:36
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
#16. Ezzel a felfogással tart ott az ország ahol. Tanulatlan birkák. :)
jún. 9. 18:36
 19/38 anonim ***** válasza:
79%

"A másik pedig, hogy ezeket a számokat minimum 10-zel kell osztani, ugyanis a fent nevezett ellenséges szervezetektől, hogy is mondjam, nem áll távol a hazugság..."

A hírdetésekre számlát kapnak, amit mind a két fél megőríz. Szóval kérd ki szépen a Fidesz barátaidtól vagy METÁ-tól.

jún. 9. 18:38
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Annyira tudok röhögni, amikor a fideszes birkák mindig dobálóznak a Kamerlitából küldött kulcsszavakkal: "migráns","soros","háborúpárti" ..stb, de ha az ember érveket, forrást kér akkor nem tudnak felmutatni semmit, csak felkapják a vizet mégjobban és még jobban tolják az orrodba a kulcsszavakat. :D Annyira jó... :D
jún. 9. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!