Mit szóltok hozzá, hogy facebook hirdetésekre költött pénz top listájában a top 14 mind fideszes?
Körülbelül 1-1.5 milliárd forintot költött a fidesz a facebook hirdetésekre állami pénzekből. Az első nem fideszes hirdető a 15. helyen lévő dobrev klára.
Ez a demokrácia és az egyenlő esélyek? :D
#9 Szívemből szoltál testvér!
Hozzátenném, hogy a kormánynak azért kell a hirdetésekre pénzt költenie (amúgy a fidesz szavazók, pl. az én adományaimból), mert a ballibsi, brüsszelita, sorosista média az ellenzéket "ingyen" támogatja. Ja, "ingyen". Majd később kérik meg az árát kamatostul a mi vérünkön... Szó szerint. Mert az "alsóbbrendű" kelet-európaikat fogják majd a frontra küldeni orosz testvéreink ellen ágyútölteléknek. Nem fogod fel, te birka?!?
A másik pedig, hogy ezeket a számokat minimum 10-zel kell osztani, ugyanis a fent nevezett ellenséges szervezetektől, hogy is mondjam, nem áll távol a hazugság...
#14 Persze, hogy tolja, mert a Fidesz ezt reklámozza minden hullámhosszon. Ha nem tenné akkor nem is látnád. :)
De várom a forrást, hogy Soros pénzeli, az én tudásomat sajnos ez meghaladja, hogy mérnökinformatikus diplomával és AI-t is felhasználva, bármilyen lehetőséggel rátaláljak eme információra.
Én eddig úgy tudtam, hogy Rockefellerék a legonoszabbak, bazinga. Bár mondták már Bill-re is.., meg Zuckerbergre is.. sőt Steve Jobs-ra is. Szerintem 90+ évesen Soros már inkább azon aggódik, hogy leengedik-e neki a katatétert, minthogy Magyar Péter mit tesz. :) Soros amúgy nagyon távol van a leggazdagabb emberektől.. gazdag persze, de nem annyira, mint egyesek gondolnák..
Bár amúgy ezek a rangsorok nem feltétlen valósak. Ott vannak az olajdmilliárdosok, arabok... meg rengeteg olyan ember akik azért fizetnek, hogy ne derüljön ki a vagyonuk.. Na ők a leggazdagabbak... :)
" mert a ballibsi, brüsszelita, sorosista média az ellenzéket "ingyen" támogatja."
Se a META se a GOOGLE, de még az X vagy a TikTokhoz sincs köze Soros Györgynek. Utóbbit megnevezném, hogy az Kínai, szóval ha igaz lenne, amit mondanál, akkor beengedjük a csúnya sorosiszta kínaiakat az országba, tehát a Fidesz sorospárti. :)
"A másik pedig, hogy ezeket a számokat minimum 10-zel kell osztani, ugyanis a fent nevezett ellenséges szervezetektől, hogy is mondjam, nem áll távol a hazugság..."
A hírdetésekre számlát kapnak, amit mind a két fél megőríz. Szóval kérd ki szépen a Fidesz barátaidtól vagy METÁ-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!