Mit szóltok hozzá, hogy facebook hirdetésekre költött
pénz top listájában a top 14 mind fideszes?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1-1.5 milliárd forintot költött a fidesz a facebook hirdetésekre állami pénzekből. Az első nem fideszes hirdető a 15. helyen lévő dobrev klára.
mérnökinformatikus , tipikus szakbarbár, főleg ha erre veri magát. Ki kérdezte amúgy? Olyan vagy mint a vegánok, hogy indokolatlan helyzetekben belengeted ? :D Vicc. Annyihoz értesz amit megtanultál, de a világ egyéb összefüggéseit nem látod, nyomkodod a géped onnét nem látsz ki tipikus gyík vagyis geek . Nézz utánna Sorosnak mélyebben, miben ,hogy van és volt benne ,kiket pénzel, mindegy hány éves.A fiai tovább viszik úgyis az örökséget.
jún. 9. 18:42
22/38 anonim válasza:
21 , majd én röhögök rajtad, hogy vesztesz holnapra ,akkor röhögj öcskös :D
jún. 9. 18:43
23/38 anonim válasza:
#22. Segíts akkor mester és küldj forrást arról, hogy Soros birtokolja a META-t és Magyar Pétert pénzeli. Sajnos analfabéta vagyok és nem tudom egyedül megtalálni, de a Te erőddel igen! Segíts megtéríteni, hogy én is birkaként követhessen a pásztort Orbán Viktort és Rogán Antal szavait tudjam az összes közösségi oldalon bégetni, mint Ti! Úgy szeretnék köztek tartozni és végre elfelejteni a logikus, ésszerű gondolkodást! Ez kell nekem is! Bőven megelégszem én is a minimálbérrel és a hanyatló egészségüggyel és a gyerekeimnek sem kell megfelelő oktatás, elég hogyha követni tudják a próféta utasításait! Kérlek #22 segíts nekem!
jún. 9. 18:44
24/38 anonim válasza:
"21 , majd én röhögök rajtad, hogy vesztesz holnapra ,akkor röhögj öcskös :D"
Én mivel veszítenék? Azzal, hogy a Tiszára szavaztam, akik 0 pénzügyi ráfordítással elértek egy jó eredményt és 26-ban elérik azt majd, hogy ne legyen Fideszes 2/3? Ha ez vereség akkor állok elébe! :)
jún. 9. 18:45
25/38 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz szenvedett vereséget, hogy 10 milliárdos lejárató kampánnyal is képes volt Magyar Péter elérni egy ilyen eredményt.. (legalább 6 mandátum). 2,5 hónap alatt.
jún. 9. 18:46
26/38 anonim válasza:
#22 Szívemből szoltál tesvér!
A diplomások mind ilyenek. Ostobák, beszűkült látókörűek.
Majd amikor brüsszelből kiadják az ukázt, hogy lehet menni a frontra, akkor majd pislognak. Az elsők közt hullanak el az ilyen hazaárulók.
jún. 9. 18:52
27/38 anonim válasza:
24 nem gondolod, hogy egy ilyen körmöm alatti piszoknak én bármiben segítek , old meg magad a nyomorod. Én meggyőzni nem akarlak, nem is foglak, csakis kirekesztelek ,és lenézlek, csak azért írok, hogy érezd a törődés, mielött a kis buborékodban azt hiszed ,erős vagy és nyerni fogsz, te szellemi toprongy.
26ig ne tervezz az 2 év, mert addigra nullázva lesz a Petikéd a messiásod teszünk róla, le lesz dózerolva szépen ne aggódj ahogy az Mzp-d is le lett.
jún. 9. 18:52
28/38 anonim válasza:
"Majd amikor brüsszelből kiadják az ukázt, hogy lehet menni a frontra, akkor majd pislognak."
Ha háború lenne akkor se küldenének, mert kritikus infrastruktúrában dolgozok. De téged gyalogosként első sorba. De ha mégis mennék akkor a feletessed lennék. ;).
jún. 9. 18:55
29/38 anonim válasza:
Milyen jól bejött a 21-es válaszom. Felkapják a vizet, de semmilyen érvet nem tudnak felhozni, ami hiteles :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!