Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kapsz egy hirdeté...

Mennyi pénzt kapsz egy hirdetésért?

Figyelt kérdés
Például Play áruházas alkalmazásoknál amikor bedob egy 15 vagy 30 másodperces reklámot, akkor mennyit kap az aki belerakta? Ilyenkor bármilyen reklámot be lehet rakni és nem kell fizetni azoknak a cégeknek sem akik a reklámokban szerepelnek?

2022. júl. 22. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sajnos semennyit, nem tudom, honnan szeded ezt.

Alkalmazáskészítőként nem te választhatsz konkrétan, hanem szűrők alapján szabhatsz személyre.

"és nem kell fizetni azoknak a cégeknek sem akik a reklámokban szerepelnek?"

Nyilván a reklámozott fizeti a reklámot, de ez jónéhány évtizede, ha nem egy évszázada így van...

2022. júl. 22. 18:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy például ezen az oldalon is vannak reklámok és minden oldalon. Ugyanúgy a legtöbb alkalmazásban is, és nyilván kapnak ezért bevételt mert akkor nem lennének reklámok.
2022. júl. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!