Mit szóltok hozzá, hogy facebook hirdetésekre költött pénz top listájában a top 14 mind fideszes?
Körülbelül 1-1.5 milliárd forintot költött a fidesz a facebook hirdetésekre állami pénzekből. Az első nem fideszes hirdető a 15. helyen lévő dobrev klára.
Ez a demokrácia és az egyenlő esélyek? :D
„De ha mégis mennék akkor a feletessed lennék. ;).”
Milyen alapon lennél te bárkinek a felettese mindenféle katonai képzettség nélkül? Te legfeljebb egy utolsó honvéd lehetnél, de igazából még annak sem felelnél meg tápos birka jóska. Ha valami eszetlen véletlen folytán mégis valakiknek a felettese lennél, akkor a saját embereid téged előbb lőnének le, mint az ellenséget.
"Milyen alapon lennél te bárkinek a felettese mindenféle katonai képzettség nélkül?"
Sorozásnál, háborús helyzetnél, akik nem katonák, a rendfokozatokat a képzettségi szintjük alapján kapják. 8 általános, érettségi, bsc, msc, phd.
33
Ez egy rettenetes baromság. Neked van például phd-d, ennek alapján mondjuk századosi rendfokozatot kapsz és kineveznek zászlóalj parancsnoknak. Közben fogalmad sincs a harcászatról, fegyverek használatáról, stb. Akkor a te zászlóaljad veled együtt pillanatok alatt megsemmisíti az ellenség, te nagy eszű. Látszik, hogy nem voltál katona, te fotelhuszár. Egyébként meg, ha semmilyen katonai kiképzésben nem részesültél, akkor hiába neveznek akár ezredesnek is, akkor sem leszel semmire sem alkalmas, legfeljebb sorkatonának. Bár, ahogy elnézem te még madárijesztőnek sem felelnél meg, nemhogy sorkatonának.
28
„Ha háború lenne akkor se küldenének, mert kritikus infrastruktúrában dolgozok”
Ne nevettesd már ki magad, téged is úgy vinnének, hogy a lábad sem érné a földet. Az meg mi, hogy „gyalogos”, ilyen beosztás nem létezik.
33
„Sorozásnál, háborús helyzetnél, akik nem katonák”
Nyugodj meg, te ugyanúgy sorkatona lennél, mint az általad lenézett diploma nélküliek.
Ja, és, hogy értsd: tápos = egyetemi előfelvételis. Akik annak idején egyetemre jártak, azok a katonaidejük egy részét az egyetem elvégzése előtt, egy részét pedig utána töltötték le. Ezért két héttel kevesebb ideig voltak katonák, mint a többiek. Őket nevezték „táposoknak”, vagy, ahogy Lentiben mondtuk: „tápszerész Jóskáknak”. Most pedig nehogy azt gondold, hogy a diplomások ellen vagyok, én főiskolát végeztem, utána egy huzamban voltam másfél évig katona. Fél év kiképzés Kalocsán, utána őrmester lettem és következett egy év szolgálat Lentiben, mint szakaszparancsnok. Ráadásul a hírhedt 3. zászlóaljban. Nagy kár, hogy te nem voltál ott, akkor a 3. zászlóalj, 9. századában, szintén egy Lenti laktanyai mondás szerint: „szoptál volna, mint a torkosborz”. Hiába játszod az eszed a diplomáddal, nekem is van diplomám, de soha nem bírtam az olyan nagyképű senkiket, mit te, aki felvág arra, hogy ő micsoda szuper okos diplomás.
36
Valamikor régen a nagyapám mesélt egy viccet, ami éppen ide illik:
Az őrmester sorakoztatja az újoncokat és egymás után kérdezi a nevüket. Sorban mondják, az első Kovács Péter, a második Kis László, a harmadik Dr. Szabó Kálmán. Erre az őrmester kiabálva ezt mondja: Micsoda, doktor? Maga itt nem doktor, itt én vagyok a doktor.
Miért harcolnánk az oroszokkal? Úgy tudtam ép a barátaink.
1 Az EU nem katonai szervezet épp ezért ők küldhetnek katonát de minket nem kényszeríthetnek erre.
2. Viktor is megmondta,hogy nem küldünk oda katonát.
3. Esetleg a NATO kétheti, hogy küldjünk katonát, de a NATO!= Brüsszel
4. Ha a NATO is bele folyik nem kell aggódni, hogy menni kell a front akkor majd repkednek az atomok
5. Ha minket meg támadnak az oroszok
A) nem kell aggódni 1 nap alatt átmennek az országgon
B) mi kérnénk a leghangosabban a segítséget annak ellenére, hogy béké pártiak vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!