Miért jön a nyugati kritika a jobboldaliak oroszpártisága miatt, ugyanakkor ha a trianoni galádságok szóba kerülnek, akkor az illegitim, és gúnyolódnak rajtunk, ebben mi a logika?
Itthon is ha bárki szóba hozza Trianon igazságtalanságait, akkor baloldaliak részéről jön a megvetés, a mocskolódás, a "trianon traumázás", de ha az oroszokkal szimpatizálunk, akkor rögtön a szemünkre vetik 56-ot, meg hogy őseink forognának a sírjukban, ezt csak én nem értem?
Az a legröhejesebb, amikor a nyugati álszent képmutatók példálóznak 56-al, leckéztetni próbálnak minket holott semmi közük hozzá, sőt, még ők tették sokkal súlyosabbá számunkra, de azt miért nem láttam még sehol sem, hogy önkritikát gyakorolnának, valahogy sosem példálóznak Trianonnal?
A jobboldal NEM OROSZPÁRTI!
A JOBBOLDAL NEM AKAR HÁBORÚT!
SEMMILYET SEM!
Talán mert hiányosak a történelmi ismereteid meg úgy az embereknek kollektívan.
Nem fogok részletekbe menni de aki az ukrán frontot ukrán katonáknak hiszi bizonyítja hogy fogalma sincs a múltunkról.
A Budapesten meghalt szovjet katonák 78% orosz területen született, Trianonnal kapcsolatban meg érdekes az akkori lehetőségeket és opciókat figyelembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!