Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokat elárul, hogy a Mi...

Sokat elárul, hogy a Mi Hazánk gyűlölői laposföldhívők?

Figyelt kérdés

Néztem Gulyás Márton interjúját Toroczkaival, ahogyan a választási vitát. Toroczkai szájából soha egyetlen egyszer sem hallottam olyan kijelentést, hogy a Föld lapos. Viszont az interjú közben a kommenteket olvasva nagyon sokan a Toroczkait szidók közül azt írták "a föld lapos". Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy a MHM gyűlölői laposföldhívők.

De ha ti esetleg tudtok olyat linkelni ahol Toroczkai olyan kijelentést tesz, hogy lapos a Föld én szívesen várom. Csak mert fordítva, az őket szidók állandóan laposföldeztek a kommentszekcióban.

2024. jún. 7. 17:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

De akkor a liberálisok is nácik, hisz a Jobbik amire a liberálisok azt mondják, hogy nácipárt az egy koalícióba lépett a DK-Momentummal. Tehát ha a liberális koalíció szavazói között is akadnak nácik akkor ennyi erővel a komplett liberális koalíció is a nácizmust támogatja. Elvégre ha a MHM is komplett elítélhető néhány szavazó alapján, akkor ez fordítva is igaz kellene legyen.

Az EP-ben most a DK szavazott együtt a Fidesszel. De erről nyilván nem fogsz cikket látni a 168óra, hvg meg 444.hu-n

nov. 27. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:

"De akkor a liberálisok is nácik"

Logikailag értelmetlen a felvetés. A liberális gondolkozás alapvető értékeihez tartozik a szólásszabadság, esélyegyenlőség, az emberi méltóság tiszteletben tartása, a kulturális,vallási és etnikilai sokszínűség elfogadása. Ezzel szemben a náci felfogás a faji felsőbbrendűséget hirdeti, az egyén alárendelését a kollektív érdekekkel szemben, tekintélyelvű és egyes embercsoportok kirekesztését promotálja.

Nem tudok elképzelni olyan racionálisan gondolkodó embert, aki ezt a két, egymásnak gyökeresen ellentmondó világképet egyszerre tartaná magáénak.

"a Jobbik amire a liberálisok azt mondják, hogy nácipárt"

Nem a liberálisok mondják ezt, hanem a néppártosodását megelőző időszakára így hivatkozik a legtöbb ember, aki jobban ismerte a belső folyamatokat.

Nem akarlak megbántani, de ha hiteles módon akarsz kommunikálni, akkor nagyon fontos tisztába tenni, hogy amikor egy csoporttal, ebben az esetben a liberálisokkal, szemben kritikát akarsz megfogalmazni, akkor ragaszkodnod kell a tényekhez, nem adhatsz szabadon a szájukba bármit, ami neked jól hangzik.

"koalícióba lépett a DK-Momentummal"

Attól, hogy egy párt koalícióba lép egy másikkal, nem kerülnek egy platformra. Ezek az egyezségek stratégiai okokból jönnek létre. Akkor lenne igazad, ha az említett pártok egyesültek volna. Még a Fidesz és a KDNP sem olvadt össze, csak egy érdekszövetségben vannak.

"ha a liberális koalíció szavazói között is akadnak nácik"

Nem létezik olyan, hogy liberális koalíció attól, hogy te akként definiáltad. Ahogy fentebb írtam, a liberális gondolkodás és a náci szemlélet gyökeresen eltér.

"a MHM is komplett elítélhető néhány szavazó alapján"

Nem néhány szavazó alapján ítéljük meg őket, hanem az általuk megtartott előadások tartalmára építve, a performanszaikat látva, a kiadott nyilatkozataik alapján.

"a DK szavazott együtt a Fidesszel"

Mivel nem vagyok szavazójuk, ezért nem különösebben borult fel a lelkivilágom.

"erről nyilván nem fogsz cikket látni a 168óra, hvg meg 444.hu-n"

Talán azért, mert nincs benne patron. Nem érdekel senkit.

nov. 28. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!