Mi hazánk fanok tényleg elhiszik, hogy 15%-ot is kaphatnak az EP választáson? Lassan DK szektások lesznek.
Figyelt kérdés
jún. 4. 22:40
1/15 anonim válasza:
Az MHM a màsodik legszektàsabb pàrt a fidesz utàn. Csak kevèsbè sikeresek.
2/15 anonim válasza:
A Mi Hazánk a legEurópa-ellenesebb magyar párt. Ki akarnak vezetni minket az Unióból és akkor az uniós pénzeknek annyi...
3/15 anonim válasza:
#2 Már most is annyi nekik. De mindegy, akkor is éljen Orbán Viktor! ((vicc))
4/15 anonim válasza:
3# Én csak azt nem értem, hogy a Fidesz-szavazóknak hogy nem esik le a tantusz, hogy a Fidesz miatt nem kapjuk meg az uniós pénzeket? Hogy lehetne ezt megértetni velük? Ha a Fidesz betartaná a játékszabályokat, akkor az uniós pénzek 100%-át megkapnánk, amivel minden magyar ember jól járna. Az ellenzék miért nem kampányolt ezzel?
5/15 anonim válasza:
#4 Sajnos sok az agymosott, akikkel lehetetlen kommunikálni. Egyébként MP beszélt az EU-s pénzekröl, a többi nem tudom miért nem hozta még fel.
6/15 anonim válasza:
Igen. Ahogy a Tisza fanok is elhiszik, hogy majd a Fidesz 40% alatt, a Tisza pedig 30% fölött teljesít.
Aki nagyon be van szopódva egy pártba, az hajlamos nem tisztán látni.
8/15 A kérdező kommentje:
#6 Nem valószínű, hogy olyan rosszul szerepelne a Fidesz, de a Tiszát 29%-ra mérte a Medián.
jún. 4. 23:36
10/15 A kérdező kommentje:
#9 Azért szavazok rá, mert a többi "ellenzéki" párt egy nagy nulla. Mi hazánk is 6 év alatt 10%-ért küzköd. Nem csaoda, hogy a konteós hülyeségeikel és a ruszkik nyalásával többen nem értenek egyet. Persze Toroczkai szerint tényezők lesztek 2026-ra, valószínű.
jún. 5. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!