Toroczkai László szerint a választó becsapása, hogy olyan hulladékpártok indulnak a választáson, akiket a média felkap de vidéken 0 szervezettségük van. Egyetértesz vele?
Toroczkai László elnök úr szerint csak azon pártok induljanak a választáson, akik a vármegyékben is képesek voltak listákat állítani, tehát:
- Fidesz-KDNP mind a 19 vármegye + Budapesten önállóan
- Mi Hazánk mind a 19 vármegye + Budapesten önállóan
- DK mind a 19 vármegye + Budapesten viszont nincs önálló DK lista, csak közös lista van
És ennyi.
Kis jóindulattal még:
- Momentum 17 vármegye önállóan + Budapest önállóan
Nagy jóindulattal még:
- MSZP 14 vármegye önállóan + Budapest közösen a DK-val
A többi pártkezdemény politikai hulladék/tömeglék:
- LMP 6 vármegye önállóan
- Jobbik 4 vármegye önállóan
- Mindenki Magyarország Néppárt (Márki-Zay Péter) 1 vármegye önállóan
- Második Reformkor (Vona Gábor) 1 vármegye önállóan
- TISZA Párt (Magyar Péter) 0 vármegye önállóan + Budapest önállóan
Toroczkai László elnök úr most jött rá, hogy a cerkának két vége van. A jó, meg a szopós.
Nyilván valaki aki tud számolni elmagyarázta neki, hogy lehet egy éve még parlamenti többséget is deliráltak neki a az elvakult hívei, de most simán kiénekelheti a sajtot a szájából a többi induló.
És egyébként igaza sincs. Ha én teszem azt Békés megyei vagyok, és úgy gondolom hogy én és a hozzám hasonlóan gondolkodók a lokálpatrióta kis szervezetünkkel felvirágoztathatjuk a szűkebb pátriánkat, de rohadtul nem érdekel mit csinálnak mások mondjuk Vas megyében, akkor nekem miért kellene mindenhol listát állítanom?
Kérdező,
forrást tudsz linkelni pontos szövegezéssel?
Nem hiszem, hogy Torockai László ilyet nyilatkozott volna. Ő annál sokkal összeszedettebb. Honnan van ez?
Más:
"ma 08:3"
Ez a "a tarackos patkány" kifejezés, amit írsz, csak TÉGED minősít! Ha, még óvodás vagy, és nem vagy képes leírni egy ember nevét, csak jeleket ismersz, akkor inkább hallgass. ( Nyugodtan jelentheted, hogy személyeskedtem! A névtelen feljelentés amúgy is a hozzád hasonlók fegyvere...)
Toroczkai még csúcsra járatva sem képes olyat mondani, amivel egyet értenék!
Majdnem olyan kártékony mint Orbán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!