Ha egy ellenzéki szavazó külföldiekkel beszélget, és szóba kerül a magyar kormány, akkor helyes dolog-e, ha az ellenzéki szavazó a külföldi emberek előtt a saját vezetőit illeti kritikával?
Az átlagellenzéki fajtaleírása, hogy a pöcörőjét kompenzálnia kell, hogy tehetné legjobban, hát elkezd Orbánozni egyet...
Ez a lúzerek sajátja, már egy ideje a politikai színtéren is látszik. :D
Lúzer politikusokhoz, lúzer szavazók.
"Ez elég komolytalan"
Ehhez képest te magad is azt állítod már az alap kérdésedben, hogy aki kormánykritikus az balos... Elég nagy öngól.
Úgy emlékszem, hogy az ellenzék főpolgármestere/jelöltje az, aki nem beszél idegen nyelvet, csak "hiperpasszív" nyelvtudással rendelkezik.🤣 Én nem tudom ez mit jelent, de valszeg más sem.
A személyeskedésre nem reagálok.
Az mindenesetre biztos, hogy külföldiek előtt én a saját kormányomat nem kritizálnám. Vagy ha igen, olyan stílusban biztosan nem, mint ahogy bizonyos ellenzékiek teszik. És ebből a szemszögből MINDEGY, hogy Orbán vagy Gyurcsány van hatalmon.
Az érdekelt volna, hogy mások is így látják-e a dolgokat, vagy sem.
Annyit még ideírnék, hogy a Fidesz egy jobboldali pártnak minősül:
"A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség (rövidített nevén Fidesz vagy Fidesz–MPSZ) jobboldali populista,[1][11][12] euroszkeptikus,[1][13] párt."
Na, sziasztok!
Még valami:
Egy szóval sem állítom, hogy aki kormánykritikus, az balos. Ilyet nem írtam. A #18-as kommentben írtam egy leegyszerűsített példát, hogy milyen szélsőséges általában a politikával foglalkozók gondolkodása. Ott beszéltem bal és jobboldalról.
Igen, én megmondom nekik hogy azért jöttem el magyarországról mert a politikusaink háborúval rémisztgetik a népet, tele van plakátolva az ország háborús propagandával és az emberek annyira sötétek, hogy a kormány teljes diktatúrát épített ki a fejük felett.
Az osztrák haver mondta is, hogy sajnálja mert az osztrákok és a magyarok mindig is jóban voltak, kár hogy ennyire lezüllöttünk és ijesztő ami nálunk megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!