Állítólag pár hónapja szijjártó nyilatkozott arról az esetről amikor a gyöngyösi Braun gyárból magyarokat küldtek el és helyette külföldieket alkalmaztak, sajnos nem találtam erről szinte semmit. Megtörtént ez?
Egyedül ennyit találtam, pontosan nem tudom mikor történt tavaly októberig kerestem vissza.
Valóban megtörtént ez? Valaki hallotta/látta ha erről volt nyilatkozat a kormány részéről?
Valóban nyilatkozott róla. Egy sajtótájékoztatón kérdezték meg tőle amikor valami külföldi emberrel tárgyalt kit, ha jól emlékszem.
Akkor elmondta, hogy mindennek utánajárnak ami a médiában hír és ebben a konkrét esetben nem volt igaz az az állítás, hogy csak magyarokat bocsátottak el és a helyükre külföldieket vettek fel. Voltak elbocsátások, lejártak szerződések, a helyükre pedig ugyanazokkal a feltételekkel vehetnek fel új munkavállalókat. Szimplán több ment el a külföldiek közül ezért természetes, hogy többet is vettek fel a helyükre külföldit, mint a kevesebb magyar helyére magyart.
#3 betetted a linkeket de el sem olvastad őket?????
Oda van írva a cikkbe, hogy az elbocsátás NEM a kérdésedben szereplő BRAUN cégnél történt, csak annak épületében dolgoztak és egy KÜLSŐS cég alkalmazásában álltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!