Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugdíjasok azért szavaznak...

A nyugdíjasok azért szavaznak a Fideszere mert félnek hogy egy másik kormány elvenné a 13.havi nyugdíjukat?

Figyelt kérdés
Tudom,nem minden nyugdíjas fog a Fideszere szavazni,na de azért tudjuk hogy sok nyugdíjas rájuk fog szavazni.Félnek nehogy megint elvegyék tőlük a 13.havi nyugdíjukat?Félnek ha elveszik tőlük,15 évig megint nem kapják vissza?

2024. jún. 3. 01:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, 15 éve nyugger vagyok, ezért van elég sok nyugdíjas ismerősöm. Egyikünk sem szavaz a fideszre. Legalább is aki össz tud adni kettőt meg kettőt.
2024. jún. 3. 08:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

2 es vagyok.

Azzal hátráltattják, hogy megtorpedózzák a natot, illetve pl orosz hackerek simán feltörték pont a háború előtt a külügyet ahol fontos és bizalmas nato adatok vannak. (gyakorlatilag az is elkepzelhető hogy direkt hagyták feltörni, de az biztos hogy egy vicc volt a rendszer)

Illetve elég fura hogy Putyinnal tárgyal kedves Orbán király, és nem a békéről, hanem inkább az orosz befolyás növelését segíti hazánkban, és így az euba is.

Kis hazánk árulóvá válik az euba. Szted miért küldenek egyre kevesebb nato dokumentumot ide?

2024. jún. 3. 20:10
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Kormánypropaganda és agymosás. Menj le egy zsákfaluba, ahol csak az M1 elérhető és kérdezd az embereket a politikáról. Az ellenzéknek a vidéki kistelepüléseket kéne járnia és fel kéne nyitniuk az emberek szemét. Vannak szektások, de vannak normális Fideszesek is, akiket szimplán megtévesztenek.
2024. jún. 4. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!