A nyugdíjasok azért szavaznak a Fideszere mert félnek hogy egy másik kormány elvenné a 13.havi nyugdíjukat?
Igazából nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb fideszes látja azt, hogy nem jó amit a kormány tesz, észreveszi hogy lopnak, de mivel annyira nyomatják a békét, annyira uszítanak a baloldal ellen, hogy háborúpártiak, hogy félnek attól, hogy ez tényleg így van és csakis amiatt szavaznak a Fideszre mert nem akarnak háborút.
Én nagyon régen találkoztam olyan Fideszessel aki azért szavaz a Fideszre mert úgy gondolja, hogy ő alattuk nagyon jól fejlődik az ország gazdaságilag.
Nálad a nyugdíjas a fő mumus? Otthon hány nyugdíjas izgul? Beszélsz egyáltalán idősekkel?
amúgy félnek...(már mindentől)
"2: Mégis mivel hátráltatjuk mi a békét"
hogy léteztek
"A ti szuleitek nem nyugdíjasok? Miért gondoljátok, hogy a nyugdíjasok hülyék is?"
A mi szüleink nyuggerek.
Nincs közvetlen kapcsolatuk a gazdasággal, főleg a tévéből tájékozódnak, a propaganda által könnyen megvezethetőek.
Az ő korukban ami a tévében volt, az volt az igazság, most meg szar, meg propaganda folyik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!