Megmentheti a Momentumot, hogy Karsai nyíltan őket támogatja?
"Ne győzködj..én teljesen az ellenoldalon vagyok mint a Momentum, nekem kár bármit is sorolni"
Akkor az azt jelenti, hogy retardált vagy. Ha érvekkel nem lehet meggyőzni, mert az oldal köt, akkor is ha nincs igaza, azt téveszmés embereknek szokták hívni.
Normális ember bármilyen oldalon áll, érvekkel meggyőzhető.
" Nyilván neked meg kár lenne sorolni mit tettek a Mi Hazánkosok eddig az emberekért, mert azt meg te szarnád le"
Akkor nem vagy teljesen a túl oldalon, mert egy globalista liberális álláspontot vett fel az ATV-s vitán mihazánkos, amikor arról beszélt, hogy a piaci folyamatokba normális esetben nem szabad belenyúlni.
Ez akkor volt, amikor a bérlakásokról volt szó. És ez az álláspont kifejezetten neo-liberális, globalista, ahol a piaci folyamatok elrendeznek mindent.
"Az árkok túl mélyek, nem fognak betemetődni."
És erről nem az tehet, aki azzal nyit, hogy "ne győzködj"? :DDD
"pl franciáké akik külön meg is hívták annak idején őket buksisimire mikor átjátszották a kezükre az olimpiát."
Ez mondjuk pont hülye példa, mert ez nem nemzeti érdek volt. A végtelenül gazdag Japán is úgy nyilatkozott utólag, hogy nem érte meg, mert a tizedét nem hozta vissza.
"A momentum ezzel jutott be a köztudatba, népszavazást írtak volna ki erre gyjtöttek aláírást."
Ez egyébként szintén nem mihazánkos álláspont.
A mihazánk pont a népszavazás mellett áll. Elmondták az EU esetében is, hogy akármennyire nem szeretik, az emberek megkérdezése nélkül nem lépnének ki és ők is népszavazást írnának ki.
Vagyis a népszavazással egyetért minden momentumos és mihazánkos is.
Ha téged az zavar, hogy szavazni nem lehetett, akkor a fidesznél pattogj, kölyök.
"nem is volt átlátszó, hogy egy "alulról" szerveződö elvileg semmiből jött szavazókkal nem rendelkező nem parlamenti keletközép europai kis ország kis szervezetét tárt karokkal várja a francia elnökség"
Egyébként tényleg nem, ilyen elég gyakran van/volt, amikor egyes személyek magas pozícióban elérhetőnek mutatják magukat és civil kezdeményezésekkel vagy egyes személyekkel találkoznak.
Pl. ami tipikus és pártpolitikától független, amikor mondjuk egy halálos beteg előbb nézhet meg egy filmet. Ezek a gesztusok eddig is léteztek és létezni fognak.
"A mozgalom akkori arca, alapítója, mára már bukott elnöke, Fekete-Győr András élt, tanult és dolgozott is Franciaországban."
Ez elég gyenge. Olyan mintha azt mondanám, hogy a mihazánk összegyurcsányozta már magát, mivel a párt nagy része a jobbikból jött át, akik összefogtak a dk-val.
Amúgy az mutatja a legjobban, hogy nincs igazad, hogy az egyetlen személy, akit kötni tudsz Fro-hoz, az már általad is "bukott"-ként van jellemezve. Miközben a párt többi része nem tanult és nem dolgozott ott.
"Ha ebből valakinek nem esik le semmi összefüggés, azt sajnálom , én sem fogom győzködni."
Tekintve, hogy semmi tényleges bizonyítékot nem hoztál, így értelmes embernek "nem fog leesni".
Gyakorlatilag egyedül arra vezetted le, hogy FeGyőr járt már életében Fro-ban és hogy ők kapták meg az olimpiát.
Ezen logika alapján a momentum magyar ügynökökkel van tele, mivel Mo.-on is jártak.
"el kell olvasni a Virradat programot"
Én elolvastam. A kedvenc részem, amikor nyíltan beismerik, hogy cigánygettókat hoznának létre.
"Kevés párt mondhatja el magáról, hogy évek óta van nyíltan elérhető program és nem is változtatnak rajta havonta."
Ez mondjuk elég nagy baj. Normális esetben a pártok annak megfelelően változtatnak, hogy mi történt, akár globálisan, akár az országon belül.
Ez annyit jelent, hogy nem a valóság alapján írnak programot, hanem attól függetlenül.
"Ha visszatérnek a szuverén országok gazdasági szövetségéhez, és nem eröltetik a nemzetállamok belügyeibe való beleszólást nyílt zsarolással ,akkor maradhat és jó az Eu szövetség."
Ami egy gyenge EU-t eredményez, pl. ami ellen Toroczkai is felszólalt a Partizán vitában, ahol elmondta, hogy az EU nem versenyképes.
Az EU azért nem olyan jó jelenleg versenyképesség terén, mivel még mindig szuverén országok szövetségeként funkcionál.
"Nem vagyunk egyformák az euban ,teljessen más minden nép, minden ország múltja és jelene, lehetetlen egyként kezelni"
Ezt országon belül is el lehet mondani. Egy 100 fős faluban mások a problémák, mint egy 100 ezer fős városban. A logikád szeritn a világnak városállamokból kellene állnia.
Ezzel szemben ténylegesen megéri bizonyos dolgokat magasabb szinten kezelni, míg egyes dolgokat lokálisan. Egy erősebb együttműködés pont költségcsökkenéssel járna tagállam szinten, így ami ténylegesen egy helyi probléma, arra több pénz jutna.
"Ha Szovjetunió szerű zsarnoki rendszer felé haladnak, akkor igen, szakadjon szét"
Mondjuk ebbe az irányba sosem haladtunk.
"És erre is fel kell készülni nekünk is , gazdaságilag, mert jelenleg teljes függőségben vagyunk az Eu pénztől."
Több, mint 100 év kellene arra, hogy erre teljesen felkészüljünk. Szóval sokkal eredményesebb lenne, ha azon dolgoznának, ha nem esne szét. Ehhez pl. a mihazánk hazugságai sem segítenek.
Had ne minősítselek, mint te, mert rosszul járnál.
Erre a hosszadalmas velejéig hazug kimagyarázkodó agymenésre, kár időt pazarolnom, neked is kár volt, mert előrébb nem lettél vele. Fogadd el hogy a Momentum leszerepelt. Nem kell itt győzködni senkit, a tények magukért beszélnek. Megy a kukába az Annácska.
Te csak maximum a maroknyi ittragadt belpestinek írkálsz, azok majd bepipáznak. Várd a 9.-ét és reménykedj.
Most komolyan kiálltál amellett, hogy a lapos Földesek értelmesek?
Jó, hát ilyen szellemi képességek mellett megértem, hogy még csak meg se próbálsz cáfolni. :DDD
A helyzet az, hogy tényeket írtam. Pl. elég nehezen hiszem el, hogy tudnád cáfolni, amikor szó szerint idéztem mihazánkos megszólalásokat. :)
Kétlem, már mint ebbe semmi kis regény nincs.
Kommentenként kb. 5-6 mondatot írtam, csak tagoltam. Nem akartam össze-visszabeszélni, mint te, mert így legalább követhető, amit írok.
Majd visszajövö jövőhéten kiröhögni titeket, mikor kiesik a kedvenc Momentumotok és végre nem rontja a levegőt az eu parlamentben egyik hazaáruló némber sem.
Szegény Karsait is csak pártérdekből karolták fel, közben meg a pénzt ők veszik el a magyaroktól, köztük a betegektől is, azzal ,hogy azon mesterkednek minnél kevesebbet kapjunk az eu pénzből. De ezt ugyse fogjátok fel ésszel, szerencsére a választók felfogják és majd szavaznak.
29: lehet, hogy nem jut be a Momentum, ez igaz. Viszont akkor is a három legjobb fővárosi kerület közül 2-t momentumosok vezetnek - mondjuk ez azért jelez valamit.
A többi, amit írtál, az konkrét hazugság.
Nem sokat jelent. A Karácsony meg Lmp-s volt aztán Párbeszédes, aztán ezek még egyáltalán léteznek vagy 1% alá süllyedtek ?
Karácsony attól még alkalmatlan mindenre, csak azért szavaznak rá mert ellenzék és Gyurcsányék mögötte állnak, és Bp az őskomcsi vörösök gyüjtőhelye. Szerencsére nem Bp dönti el az országos választásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!