11:
Nem, nem szarnám le.
De hát neked marad a gyűlölködés mint az identitásod alapja - sajnállak.
Ebből persze semmi nem igaz, amit leírtál, kedbes 13-as.
A legkacagtatóbb az "olimpia átjátszása".
Az ugye megvan, hogy
- Orbán vonatta vissza a pályázatot
- mindez a döntés előtt fél évvel volt.
Felesleges ezen vitázni, mert neked nincs igazad. A momentum ezzel jutott be a köztudatba, népszavazást írtak volna ki erre gyjtöttek aláírást. Igen ,visszakozott a kormány, és ezt lobogtatják mint siker.
Aztán szépen mentek jutalomfalatért a francia elnökhöz, nem is volt átlátszó, hogy egy "alulról" szerveződö elvileg semmiből jött szavazókkal nem rendelkező nem parlamenti keletközép europai kis ország kis szervezetét tárt karokkal várja a francia elnökség. Ez olyan mindennapos dolog bárkivel megesik.
11) ez a baj veletek mi hazánkosok, hogy kicsit sem hallgatjátok meg a másik oldalt. Pl tegnap volt a fővarosi listavezető vita, szerintem Grundtner meg Soproni is sok mindenben egyet tudott érteni. Számomra is voltak olyan érvek Grundtner részéről, amelyek tetszettek.
Ugyanakkor azt nem tudom elfogadni hogy Torockai negligálja a klímavészhelyzetet, illetve abban érdekelt, hogy az EU minél gyorsabban szétessen.
A mozgalom akkori arca, alapítója, mára már bukott elnöke, Fekete-Győr András élt, tanult és dolgozott is Franciaországban.
A NOlimpia kampány után megalakult Momentum nyilvánosan is
kiváló kapcsolatokat ápolt Emmanuel Macron francia elnök pártjával, az En Marche-sal szorosan együttműködtek már 2017-ben is.
A nem pártként létező Momentum számára eredményesnek mondható NOlimpia kampány, a budapesti olimpia megtorpedózása után Párizs kapta meg a 2024-es olimpia rendezésének jogát.
A párt vezetőit a sikeres NOlimpia kampány után Párizsba is meghívták Emmanuel Macron pártjának, az En Marche-nak a székházavatójára. Momentum politikusai Brigitte Macronnal, a francia elnök feleségével mosolyogtak egy közös képen .
Ha ebből valakinek nem esik le semmi összefüggés, azt sajnálom , én sem fogom győzködni.
16 Engem is pl meglepett az Ungár Péter, bár nem Momentumos, de nem is nevezhető jobboldalinak, de meglepően jókat mondott a mtva vitán. De ha muszáj választani egyvalakit, nem ő lenne az.
Nekem a Donáth Anna nem szimpatikus, el van allélve saját magától,saját maga hatása alá került, és Fekete Győr se volt alkalmasnak mondható olyan szerencsétlen semmihez nem értőnek tűnt, sajnos tipikus "belpestinek" amivel cikizik a pártot.
16 klíma vészhelyzetre vagyis magyarul: környezetvédelemre van külön programjuk, el kell olvasni a Virradat programot. Kevés párt mondhatja el magáról, hogy évek óta van nyíltan elérhető program és nem is változtatnak rajta havonta.
Eu szétesése..a mai formában Ursuláékkal Wéberrel igen, jobb ha szétesik. Ha visszatérnek a szuverén országok gazdasági szövetségéhez, és nem eröltetik a nemzetállamok belügyeibe való beleszólást nyílt zsarolással ,akkor maradhat és jó az Eu szövetség. Nem vagyunk egyformák az euban ,teljessen más minden nép, minden ország múltja és jelene, lehetetlen egyként kezelni. Jelenleg az eu-s politiusok a vezetés a saját népük akarata ellen mennek.
Ha Szovjetunió szerű zsarnoki rendszer felé haladnak, akkor igen, szakadjon szét. És erre is fel kell készülni nekünk is , gazdaságilag, mert jelenleg teljes függőségben vagyunk az Eu pénztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!