Szerintetek Magyarország még megmenthető?
Szerintetek Magyarországon létrejöhet még valaha egy egységes és erkölcsös nemzet, ahol az emberek nem egymásba rúgnak, hanem segítik egymást. Minden nap úgy érzem, hogy itt ember embernek farkasa és egyre durvább a helyzet. A bizonytalanság és a bizalmatlanság az egekbe vannak. És azt érzem, hogy aki a legerkölcstelenebb legaljasabb annak megy a legjobban a sorsa. Azokat tisztelik és imádják. Akik meg ételt osztanak a szegényeknek, azok a leghülyébb emberek a világon és beléjük kell rúgni ahol csak lehet.
Egyébként én egy fiatal srác vagyok, tehát azért túl sok tapasztalatom nincs. Hazafiasnak tartom magam, és nem szeretnék elhúzni itthonról. De attól tartok, hogy ez a züllöttség és depresszióra hajlamos ország magával ránt.
Ti hogy gondoljátok? Vagy hülyeségeket mondok? Egyébként úgy gondolom,, hogy a generációm, nagyon érzékeny az ilyen dolgokra. Nem véletlenül szólal meg minden fiatal fejében, hogy húzzál el innen, amíg nem lesz késő.
1-es!
Én is tudok olyan jobboldali emberről, aki az "elmúltnyolcévben" Brüsszelben követelte az uniós források folyósításának felfüggesztését Magyarországgal szemben! Szóval óvatosan a szavakkal!!
Szerintem teljes mértékben igazad van, tényleg ezek a legnagyobb problémák ebben az országban.
Én sajnos úgy látom, hogy egyre csak rosszabb lesz, a magyar emberek egyre jobban elaljasodnak és becsület nélkül élnek, egymás rugdosásában lelnek örömet.
Nem értem, mitől kéne megmenteni.
Szerintem te sem tudod. Csak olvastál valami napi rinyát, és te is elkezdtél birkamódjára bégetni.
Nem vagyok fideszes, nem is írom azt, hogy az ország tökéletes, de nem is rinyálok feleslegesen.
Leginkább önmagától kell megmenteni.
A Fidesz leginkább a fideszeseket mentette meg, mást nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!