2/31 anonim válasza:
Szerencsére azt a pártot nem menti már meg semmi.
3/31 anonim válasza:
Nem tényező. Nyilván azokat támogatja akik az ügyét támogatják, de valljuk be az a pár ember aki halálos beteg, nem menti meg a pártot a szavazataival
4/31 anonim válasza:
#3 Engem meggyőzött, pedig nem vagyok halálos beteg. Bírom hogy abból indulsz ki hogy nem létezik olyan ember aki úgy támigatna egy ügyet, hogy nem fűződik hozzá érdeke. :)
5/31 anonim válasza:
Az kétlem, hogy megmentené. Az utolsó 2 vitán jól szerepeltek, szóval van esély, hogy bejutnak.
6/31 anonim válasza:
3: Ráadásul Karsai el is mondta, hogy nem (csak) azért támogatja a Momentumot, mert a személyes küzdelmében támogatja, hanem azért, mert a Momentum programja a legjobb.
7/31 anonim válasza:
Szerintem fontosak ezek a megszólalások igen. Ami viszont tragédia lenne, ha a Mi Hazánk bejutna, a Momentum nem. A Mi Hazánknak SEMMI köze nincs Európához. Egy gyenge Európában érdekeltek, illetve abban, hogy majd idővel Magyarország kilépjen.
Ezért is remélem, hogy a Momentum behúzza azt az 5%-ot.
8/31 anonim válasza:
Momentum minden ellen van ami normalitás,megy a süllyesztőbe szépen.Kampányfogásból jóemberkedett de átlátunk a szitán.
9/31 anonim válasza:
8: igen? elemeznéd, hogy pl. abban, amit a Momentum csinál a VI. kerületben, abban mi van a normalitás ellen?
Vagy abban, hogy lebuktatják az illegális gumihulladék-lerakatokat, vagy abban, hogy megmentik a kastélyokat a lenyúlástól, vagy abban, hogy elmennek Szlovákiába és felderítik a Sajó-szennyezés hátterét?
10/31 anonim válasza:
7: ezért te is tudsz tenni, hogy a Momentum bent maradjon, szerintem kapsz feladatot, ha a hajrában jelentkezel segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!