Egyértértetek azzal , hogy a határon tuli magyarok is szavazhatnak?
Amint ide adóznak, itt fizetik a világrekord áfát, természetesen had szavazzanak.
Aki szerint rendben van külföldről szólnak bele mi itt hogyan éljünk azzal szuveneritási problémák vannak.
Ahonnan a nem ide adózó szavazók beleszólnak hogyan éljünk gondolom nem zavarná ha én meg oda szavaznék hogyan éljen ezentúl igaz?
ma 11:19
"Mi lesz a következő lépés? A vidékiektől is vegyük el a szavazati jogot, csak mert a fideszre szavaznak??"
- A te érvelési hibád: Csúszós lejtő.
Nem az az indok, mert Fidesz-szavazók, ha történetesen DK-szavazók lennének, akkor is úgy gondolnám, hogy nem helyes, hogy olyanok szavazhatnak, akik nem viselik döntésük következményét, tehát más fszával verik a csalánt. Ezt én sehogy sem helyeslem. Nincs kettősmérce.
A túlságosan aluliskolázottak köre lehet a következő kérdés, ha már, valódi kérdésről beszélünk, és ott már sokkal bizonytalanabb vagyok.
Azok az emberek ugyanis igenis viselik a döntésük következményeit, még ha döntésüket egyáltalán nem biztos, hogy racionális alapon hozzák meg.
De ez olyan helyzet, hogy joguk van kaját venni, de ha nem jól választják meg a hozzávalókat, akkor ők viselik a következményt, és lényegtelen, hogy mi befolyásolta a döntésüket, az, hogy akciós volt a keményítő, akkor az is megy a levesbe, vagy túl sok reklámot toltak a mosóporról, de azért nem engedném, hogy össze-vissza vásárolgasson nekem az én pénzemből.
ma 11:02-kori válaszom leszavazásának okára kíváncsi vagyok, mivel nem értenek egyet.
Szerintem valamennyi támogatást igenis kell nekik adni, mégpedig népességarányosan, esetleg feljetséggarányosan is, figyelembe véve a magyar GDP-t. Mindezt azért, hogy ne lehessen kampányfogás, hogy ki mennyit adott nekik.
Ezt elintézte nekik Orbán. Tusványosi beszéde miatt kizárták az RMDSZ-t a román kormánykoalícióból.
Most már biztos jobban tudják érvényesíteni az erdélyiek érdekeit... ja nem.
27/27
Az emigráltjaink szülei itt élnek és az emigrált honfitársaink által hazaküldött eurónak a 27%-át áfa formájában lenyúlja a fideszkormány. A román, szlovák, horvát stb határon túli mennyi pénzt küld ide haza amiből extra adóra tesz indokolatlanul szert a fidesz?
Az almát hasonlítod a tarjához.
Ez erőtlen volt fidder, próbáld újra, biztos mondanak jót helirogán propaganda minisztériumából.
#28 Hazaküldik a pénzt a nyugatiak, látom mindent meg tudtok magyarázni.
Egyáltalán nem vagyok fideszes! Csak nagyon bánt, hogy a határon túliak ellen hangoltok, holott érdemben nem befolyásolja a végeredményt a szavazatuk, amiről már a telex is írt: [link]
29/29
Senki nem hangol a határon túliak ellen. Megint előadod a szokásos kiforgató dumádat fidder. Egy idegen országának az állampolgára aki sosem élt itt, sosem járt itt, sosem adózott ide, mégis dönthet olyan ügyekben aminek a következményeit nem viseli. Ez a szuveneritás elleni legaljasabb merénylet.
A kibicnek semmi se drága, ne szavazhasson akinek semmi köze az országhoz.
Vallja magát Magyarnak, vallhatja felőlem magát dékásnak, vagy ugyan olyan fiddernek mint te, akkor se az döntsön a gyerekeim sorsáról akinek a gyermekeinek sorsáról én nem döntök.
Ez nem érdemi kérdés, ez ELVI! kérdés, tudom, neked nincsenek elveid, csak hűséged a szektádhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!