Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy Majka...

Nem gondoljátok, hogy Majka Fidesz ellenes száma kissé megúszós?

Figyelt kérdés

- Felvesz egy szemüveget, hogy véletlenül se hasonlítson Orbánra

- 14 év helyett elmúlt 8 évről beszél

- Gázszerelő helyett olajszőkítőt emleget

Az egészből azt érzem ki, hogy majd eljön egy pont, amikor Majka azt fogja hazudni, hogy hé, ezt nem is az Orbán kormánynak szántam, csak úgy általában a politikusokról szól, én mindig is független voltam lesz_rom a politikát blabla.

ma 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem elég egyértelmű üzenet volt.
ma 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem gondoljuk.

A mi Pjetrőnk már simán epeömlést kapott.

Nyugodj meg, ő értette.

ma 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Már most is mismásol Majka. Az üzenet egyértelmű, csak még mindig nem elég tökös, hogy ezt nyíltan ki is mondja. Gondolom tart a 20-25%-os pénz kieséstől...
ma 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A körítés lényegtelen. Majka nyilván magyar közönségnek énekel, inkább szánalmas az amit a TV2 írt, hogy Trumpot fújolja ezzel. Nem is értem, hogy jön oda Trump?
ma 14:46
 5/10 A kérdező kommentje:
4: nem a számban fújolja Trumpot, hanem egy korábbi facebook posztájban.
ma 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Aki most Majkát fikázza - és nem Bindzsi propagandista - attól kérdezném, hogy mennyire szívesen vernétek az ő farkával a csalánt?

És "nem megúszós", "nem mismásoló" "tökös" kommentelőként utoljára mikor mondtátok meg a tutit úgy, hogy vesztenivalótok is volt?

ma 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:

De őszintén, ki nem sz@rja le???

Hidd el, 10 millió emberből 9 milliót minimum abszolút nem érdekel ez....

Engem sem, ahogy pl Bödőcs is néha túllőtt a célon y ha neki jó, csinálja...

ma 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az olajszőkítő alatt nyilván Polt Péter értette, aki bár nem pénzügyminiszter lett, de elég sokra vitte a Fidesz kormányzatban.
ma 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Az olajszőkítő Pintér kartács.
ma 15:12
 10/10 A kérdező kommentje:

"Aki most Majkát fikázza - és nem Bindzsi propagandista - attól kérdezném, hogy mennyire szívesen vernétek az ő farkával a csalánt?"

Az a helyzet, hogy munkahelyen én pl. vesztem már össze kollégával politikai nézetkülönbség miatt, és ismert az álláspontom, pedig tudom, hogy csak veszíthetek vele. Ennél többet nem tehetek.

Másrészt pedig Majkának hogyismondjam van miből veszítenie, mivel ő maga is egész biztosan már milliárdos, még ha nem is egy NER-lovag szintjén - talán épp ez a problémája. Ha te mindent elveszítesz, akkor bukod mondjuk a kocsidat, házadat, félretett pénzedet, munkádat, esetleg családodat. Ha ő bukik, akkor bukja a zenei karriert meg esetleg 1-2 kormányközeli vállakozását. És újra tudja kezdeni akár külföldön. Ha viszon bejön a számítása a és kormányváltás jön, akkor máris jó esélyekkel számolhat a Tiszával, mint ahogy Magyar Péter meg is osztotta nagy büszkén a számát.

Szóval érzi ő nagyon ezeket a tánclépéseket igazi romalelkű borsodi suttyó.

ma 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!