Tenyleg ennyien voltak a bekemeneten, fb kommentben olvasom?
Figyelt kérdés
“ Ott voltam végig a Margit híd felhajtójànál a pesti oldalon….a kezdő No War molinós első sor megérkezésétől az utolsó pár ezer ember odaéréséig 1 óra 40 percen keresztül vonultak el előttem kb 30 méter széles sàvban az emberek, ez bármilyen valószínűség szàmítás kalkulációja alapjàn is kb 330-400 ezer ember között van csak aki a Parlament felől a főárammal jött, a budai oldalról is legalàbb 30,40 ezer ember csatlakozott be a sziget bejáratànál a menetbe…összességében a teljes tömeg tényleg kb 500 ezer ember volt”
Lehettek ennyien, nem láttam de hogy a valószínűségszámítást hogy keverte ide emberünk arra sokkal kíváncsibb vagyok xd
2024. jún. 2. 06:27
3/19 anonim válasza:
Aztán ez a sok ember elfért az Alsó nagyrét felén? Mert kb ott volt felállítva színpad ahonnan az igehidetés szólt, a másik fele meg üres volt.
Amúgy az egész Margit híd összesen 25 m széles korláttól korlátig. Ott alígha vonult 30 m széles tömeg. A rakpart pedig még keskenyebb.
Sokan voltak nem vitás, de ha ellenzéki tömeg lett volna egy nullát levágtak volna belőle és azt harsognák, hogy érdektelenségbe fulladt.
A vágóképeken meg csak a színpad mögötti részlárszott volna.
2024. jún. 2. 06:43
4/19 anonim válasza:
Ja. + szar idő is volt. Igazság szerint úgysem ez számít. Lehet felvonulgatni, de végül mindig a szavazás dönt.
2024. jún. 2. 06:51
5/19 anonim válasza:
Én is ott voltam, a rakparton már iszonyatosan sokan voltak és még mennyien csatlakoztak.
A Margit hídon folyamatosan ömlött a tömeg kb1 órán át ( az elejétől addig, amíg a vége beért a szigetre.
Szerintem 250 ezer ember biztos volt.
2024. jún. 2. 06:52
6/19 anonim válasza:
Bocsánat, 350 ezer akart lenni, elírtam. Az szerintem a minimum.
2024. jún. 2. 06:54
7/19 anonim válasza:
Miért lettek lepontozva azok a kommentelők akik látták a Békemenetet?
2024. jún. 2. 07:11
8/19 anonim válasza:
Mert a sok birka lelkecskéjét sérti hogy a valóság már megint nem vágott egybe a képzelgéseikkel, miszerint alig pár ember lesz ott.
2024. jún. 2. 07:14
9/19 anonim válasza:
Max 100-150 ezer ember lehetett, de lehet hogy kevesebb… Azon a bekerített részen, ahol végül a beszédet tartotta nem fért volna el annál több ember. Talán az eddigi legkisebb számú fideszes menetelés volt, nem véletlenül tartották a fák alatt a szigeten... A beszéde alatt Orbán mögött, konkrétan üres maradt a sziget.
2024. jún. 2. 07:18
10/19 anonim válasza:
Hát de ez pontosan ugyanolyan mentalitás, mint mondjuk a Bohár Daniék. Ott is akik magas számot saccoltak MP beszédeinél azok hülyék voltak és ott is csak az volt az elfogadott amik nem ismertek el akkora tömeget.
A kérdésekben-válaszokban a szimpátiát keressük vagy a valóságot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!